7 septembrie – «Zilele Siguranței Rutiere Michelin»

Tags: ,

Michelin aduce buna dispoziție la Zalău. Pe 7 septembrie, ora 09:00, pe Platoul de Marmură, Michelin dă startul celei de-a 8-a ediții a evenimentului ,,Zilele Siguranței Rutiere’’.

Michelin a pregătit activități pentru întreaga familie, de la mic la mare, și își propune să aducă în prim plan, într-o manieră dinamică, interactivă, regulile de siguranță rutieră.

 

Simulatoarele de ultimă generație, cursa de biciclete, circuitul digital de mașini sunt printre cele mai distractive activități din cadrul evenimentului Michelin. Astfel, participanții vor ocazia să deprindă regulile de siguranță rutieră și să înțeleagă importanța acestora prin joacă.

Evenimentul ,,Zilele Siguranței Rutiere Michelin” este organizat în intervalul orar 09:00 – 18:00 și include:

Punctul culminant al evenimentului este la ora 14:00, când va începe un spectacol de muzică și dans pe ritmuri de hip-hop, rock&roll, vals și muzică tradițională.

Toți cei care doresc să afle mai multe despre eveniment și să cunoască programul pregătit de Michelin o pot face pe pagina: https://www.facebook.com/events/1369899809829390/.

Evenimentul ,,Zilele Siguranței Rutiere Michelin” de la Zalău este realizat în parteneriat cu Poliția Municipiului Zalău și Primăria Municipiului Zalău.

 

 

 

 

 

 

Exit mobile version