Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Dezvoltatorul Novis Plaza anunță: Corpul A – închiriat în totalitate!

Transilvania Construcții, dezvoltatorul complexului de birouri Novis Plaza, a anunțat astăzi atingerea unui grad de ocupare de 100% a spațiilor de birouri dedicate închirieri din Corpul A.

Sunt mândru că împreună cu echipa Transilvania Construcții am reușit să revitalizăm zona Tăietura Turcului și să atragem parteneri care au crezut în proiectul Novis Plaza. Astăzi mă bucur să spun ca am atins un grad de ocupare de 100% a corpului A cu o suprafață de 8.000 metri pătrați, iar în scurt timp vom finaliza Corpul B cu o suprafață de 6.000 metri pătrați”, a declarat Andrei Timofte, CEO Transilvania Construcții.

Corpul A este construit în regim S+P+3E și a fost dat în folosință în martie 2017. Clădirea este construită și amenajată cu bun gust și atenție la detalii, integrând cele mai noi tehnologii în materie de construcții. Fiecare etaj dispune de: chicinetă, cameră server, sală de ședințe, două zone de socializare și cameră de depozit. În plus, clădirea dispune de un atrium de aproximativ 275 mp pe nivel, care permite pătrunderea luminii naturale, fapt ce sporește productivitatea angajaților cu 15%.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Forest România 2019 – Târg forestier în aer liber

Articolul următor

O nouă piață digitală internațională dedicată jucătorilor din sectorul agricol, lansată

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share