Cluj Investitii Ultimele stiri

Creștere importantă pentru divizia Business Solutions din BRINEL

Divizia Business Solutions din cadrul BRINEL, unul dintre principalii integratori de sisteme informatice din România, a înregistrat în primele 8 luni ale anului o cifră de afaceri de 2,5 milioane de euro, în creștere cu 54% față de aceeași perioadă a anului trecut.

 

Divizia de soluții țintește afaceri de 3,5 mil. euro în 2019, cu circa 30% mai mult față de 2018 și un plus de 80% față de 2017.

2019 a fost, până acum, un an dinamic, în care ne-am consolidat atât prezența în piața din România, ca furnizor important pentru serviciile de implementare ale aplicațiilor de business de la Microsoft: Dynamics 365 Business Central și Dynamics 365 Finance and Operations, dar și internațional, prin implicarea echipei în proiecte complexe pentru clienți cu reprezentare în mai multe țări”, spune  Robert Iordache, Director Business Solutions, BRINEL.

Creşterea accelerată se va menţine potrivit estimărilor și în următoarea perioadă, cu o rată de cel puțin 20% anual, veniturile urmând să depășească 8 milioane de euro în 2024.

“Creșterea se va baza, în principal, pe extinderea liniei de afaceri pentru proiectele internaționale Microsoft Dynamics, direcție pentru care BRINEL este într-un amplu proces de recrutare si dezvoltare. Ne-am propus ca până la sfârșitul anului să creștem echipa alocată acestor proiecte cu minim 10 noi angajați. În paralel, planificăm să adăugăm în portofoliu o nouă linie de produse de la Microsoft: Dynamics 365 for Sales (CRM). În acest sens, avem în vedere recrutarea pentru formarea unei echipe specializate în proiecte CRM sau, eventual, achiziția unui partener local,” adaugă Robert Iordache.

BRINEL este unul dintre principalii parteneri Microsoft în Romania, divizia Business Solutions fiind una de tradiție, cu activitate încă din anul 2003, atunci când a început primele proiecte pentru implementarea soluției Microsoft Dynamics NAV. În anul 2016, BRINEL si-a extins activitatea Business Solutions si în București, înregistrând de atunci o creștere accelerată a cifrei de afaceri.

Echipa Business Solutions BRINEL este formată din 50 de specialiști cu vastă experiență în proiectele Microsoft Dynamics capabilă să execute soluții inovatoare, care să răspundă nevoilor reale ale clienților. Aceștia își desfășoară activitatea în cele două sedii, București și Cluj. Portofoliul Business Solutions cuprinde un număr de aproximativ 150 de clienţi din diverse domenii de activitate, printre care prestări servicii, distribuție, producție, dar și domenii cu focus pe inovație cum sunt smart mobility sau smart charging.

Din 2019 echipa a preluat si serviciile de asistență tehnică și implementare pentru proiectele Microsoft Dynamics ale companiilor din grupul SNEF.

Related posts

UNPR va promova parcurile industriale din Tileagd, Săcueni și Tămășeu

Traian Dan

Cristian Bichi: Coronavirusul și moratoriile bancare din unele țări europene

Traian Dan

Guvernul va negocia construirea autostrăzii Ploieşti – Braşov cu constructorul celui mai mare pod din lume

Stefana Muresan

Un consultant de pe Wall Street vrea să predea matematica în Sălaj

Nora Dumitrescu

AVIS 3000 SA – 20 de ani de dezvoltare echilibrată

Ioan Sandor

Mureș: Unirii Park Residence II ”crește” conform graficului. Prima etapă, sold out!

redactia

UVT, în topul celor mai bune universități din țările în curs de dezvoltare din Europa și Asia Centrală

Stefana Muresan

Totul despre învățământul profesional și tehnic din România pe meserii.ro

Traian Dan

Mobila de Sălaj vrea să spargă blocada Bruxelles – Washington. „Rușii ne consideră cei mai buni din lume”

Stefana Muresan

S-a lansat licitația pentru reamenajarea Pieței Magnoliei din Oradea

Traian Dan

1 milion de euro de la UE pentru “informatizarea” angajaților din Ardeal

Nora Dumitrescu

INTERVIU/ Florica Bărbuceanu, director IDSA: „Implicarea în realizarea testelor de biologie moleculară pentru identificarea SARS-COV-2 este un gest de responsabilitate, unitate și spirit de echipă”

Papuc Irina

Centura de Est a municipiului Arad, cel mai mare proiect de infrastructură al Regiunii de Vest, aproape de finanțare europeană

redactia

EAD Group, lider portughez în soluții de digitalizare a arhivelor, intră pe piața din România

Ion Surdu

UVT și ATCCE 2021 au dat startul Școlii de vară de leadership cultural

Stefana Muresan

VCST Alba – spirit de echipă, motivație și competitivitate

Ligia Voro

Managerii din comerţul cu amănuntul sunt optimişti în privinţa încasărilor

Traian Dan

Liebrecht & wooD announces Liziera de Lac, the most ambitious residential project in S-E Bucharest, which offers a life in the middle of nature and avant-garde urban facilities | Bucharest – skyline transformation 2025

Ionut Oprea

Vasile Vita: ”Creștere de 20 % pentru Vitacom în primele luni ale anului”

A. I.

Zalăul a atras fonduri europene de 100 de milioane de euro

Nora Dumitrescu

BVB a premiat persoane şi companii marcante în 2017 pe piaţa de capital: Banca Transilvania – cea mai tranzacţionată acţiune

Stefana Muresan

Contract semnat pentru reabilitarea zonei urbane Dealul Cetății Deva

Ligia Voro

The 4th edition of the ABSL Awards will be delivered during the 2019 Gala on April 10th, at Le Château Bucharest

redactia

Castelul Bánffy și-a regăsit prințesa: Florence. Superstaruri si surprize

Ligia Voro

Leave a Comment