Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Agenția Națională de Presă AGERPRES a lansat proiectul editorial #București560

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES a lansat, miercuri, 18 septembrie, proiectul editorial #Bucureşti560, în cadrul căruia vor fi prezentate clădiri, monumente şi personalităţi care şi-au pus amprenta asupra dezvoltării Capitalei.

 

Proiectul este dedicat împlinirii a 560 de ani, la 20 septembrie, de la prima menţiune documentară a cetăţii Bucureştilor.

Interviurile, reportajele şi documentarele din https://www.agerpres.ro/bucuresti560 aduc în atenţia cititorului o parte a istoriei oraşului şi dezvoltarea sa, de la vechile mahalale la actualele cartiere.

Primul documentar, „Bucureşti, cetate de scaun şi capitală a ţării” poate fi accesat la link-ul https://bit.ly/2klk4kA, unde puteţi afla cele mai importante repere ale Bucureştilor.

Dezvoltarea oraşului de-a lungul timpului”, „Profilul cultural al bucureştenilor”, „Istoria tumultoasă a celei mai vechi case din oraş: de la refugiu pentru paşoptişti la muzeu de artă”, „Personalităţile Capitalei de-a lungul vremii” sunt câteva dintre titlurile materialelor ce urmează a fi difuzate pe parcursul întregii săptămâni, pe fluxurile pentru abonaţi, dar şi pe site-ul public, la secţiunea #Bucureşti560.

Agenţia Naţională de Presă își continuă astfel misiunea de a informa prompt și obiectiv, oferind presei din România și de peste hotare posibilitatea de a se conecta în permanență la materiale jurnalistice de interes, echidistante și corecte.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Alfa Software lansează  ASiS BI, platforma de Business Intelligence pentru companii

Articolul următor

Falimentul unei istorii de aproape trei decenii: RAFO Onești. Și totuși...

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share