Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Din decembrie, Vodafone va avea un nou director financiar – Marius Corcoman

Marius Corcoman se alătură echipei Vodafone România, începând cu decembrie 2019, ca Director Financiar și membru al echipei executive a Vodafone România, raportându-i lui Murielle Lorilloux, CEO al companiei. Marius Corcoman îl va înlocui pe Sibaji Biswasb, care a decis să părăsească Vodafone la finalul lunii octombrie 2019, odată cu încheierea mandatului său.  

 

Sibaji Biswasb s-a alăturat echipei Vodafone România în 2017 și a avut un rol cheie în stabilirea unui sistem de raportare solid, a fost un partener de încredere pentru departamentele comerciale în demersurile de îmbunătățire a marjei de contribuție, în timp ce a coordonat cu succes procesul de integrare a celor două departamente financiare din UPC și Vodafone.

Marius Corcoman are o experiență vastă, atât pe plan local, cât și în Elvetia unde a petrecut ultimii 6 ani ca CFO. Începând cu 2018, acesta a ocupat poziția de CEO al KazMunayGas Trading (KMG/Rompetrol Group). Totodată, a deținut diverse roluri de top management în cadrul grupului Rompetrol în România, precum și în alte companii importante de pe piață, ca Bunge și Unilever.

Marius Corcoman deține o diplomă în economie la Universitatea din Timișoară, precum și o calificare la Chartered Insitute for Management Accountants (CIMA), UK Professional.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

GastroArt continuă seria de conferințe dedicate Zilei Naționale a Gastronomiei și Vinului

Articolul următor

Concursul Național de Inovație Tehnică și IT DaVinci, în Regiunea Transilvania

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share