București Eveniment Ultimele stiri

Se lansează a treia ediție a ROFMEX

Conceput și organizat de ROFMA – Asociația Română de Workplace și Facility Management ca un eveniment B2B anual, ROFMEX este, la nivelul regiunii central și est-europene, unul dintre cele mai cunoscute evenimente dedicate domeniilor workplace, property și facility management – domenii ce integrează toate activitățile de administrare, operare și mentenanță a mediului construit.

 

Timp de două zile (19-20 noiembrie 2019 • Ramada Bucharest Parc, București) pline de evenimente profesionale concepute sub sloganul People, Performance, Professionalism, participanții vor putea interacționa în cadrul expoziției specializate, a conferinței internaționale, a seriei de cursuri și workshopuri și – nu în ultimul rând – a Galei Premiilor ROFMA pentru Industria de Workplace si Facility Management din Romania.

 

ROFMA celebrează succesul celor mai valoroase organizații și celor mai buni profesioniști din industrie

Începând cu acest an, ROFMEX devine gazda Galei Premiilor ROFMA. Câștigătorii acestor premii vor fi organizațiile și persoanele care se identifică în cea mai mare măsură cu viziunea și obiectivele ROFMA de dezvoltare și profesionalizare a domeniului de workplace și facility management, pornind de la educația continuă, servicii de calitate, sustenabilitate și etică în afaceri.

„Premiile acordate au menirea de a crea și o bază națională de best practices ce poate fi accesată de către beneficiari: proprietari de clădiri, dezvoltatori, corporații, administrație publică sau alte organizații interesate.” – Cristian Vasiliu, director general ROFMA.

 

Dezvoltați competențe în workplace, property și facility management prin programul ROFMA de educare continuă și certificare

Prin conferința internațională și cursurile certificate ROFMA, ROFMEX 2019 pune la dispoziție un mediu prielnic de networking și diseminare de know-how. Participanții la aceste evenimente vor primi certificate valabile în cadrul programului educațional de învățare continuă dezvoltat de ROFMA.

Pe 19 noiembrie, Conferința Internațională de Workplace, Property și Facility Management aduce în discuție următoarele teme:

  • Starea FM. De la schimbul generațional la șansele oferite de PropTech
  • FM-ul operațional inteligent. Cum să îmbini armonios tehnologiile și managementul oamenilor pentru a obține servicii de calitate.
  • Workplace & Facility Management Strategic. Necesitate și oportunitate pentru corporate facility manageri și corporate real estate manageri.

La finalul conferinței, panelul de dezbatere între proprietari și dezvoltatori, property manageri și facility manageri va încerca să aducă răspunsuri la întrebarea: Vedem aceleași oportunități și amenințări în piața locală de workplace și facility management?

Printre speakerii care au confirmat prezența se numără Jos Duchamps, Managing Director PROCOS Group, Belgia, Yvet Brummelhuis și Sanne Anvelink, coproprietare The World of YES, Olanda, Laura Popa, Vice President Logistics Genpact, Alexander Athanassoulas, CEO STIRIXIS Group, Grecia. Tehnologii de ultimă oră în domeniile digitalizării și eficientizării energetice vor fi prezentate de Martin Sembach, Director of Strategic Business Development GoGaS, Germania, și de Yishai Hatzir, Director of Development & Operation Step  Hear, Israel.

Pe 20 noiembrie, ROFMEX 2019 găzduiește o suită de cursuri certificate ROFMA:

  • Inițiere în facility management
  • Facility management pentru spații industriale
  • Evaluarea calității mediului de lucru
  • Curățenie profesională în clădiri

 

Pe cine veți întâlni la ROFMEX 2019

Cea mai mare comunitate românească de specialiști în domeniile workplace, property și facility management va fi prezentă la eveniment: facility manageri (corporate, industrial, service providers); reprezentanți ai structurilor administrative, de achiziții și logistică; property manageri; dezvoltatori și proprietari de clădiri; producători, importatori și distribuitori de echipamente, produse, tehnologii și soluții; furnizori de servicii; companii care gestionează mari portofolii de clădiri; organizații interesate în externalizarea și/sau internalizarea serviciilor; societăţi comerciale interesate de recrutarea și formarea specialiștilor; consultanți; cadre didactice universitare; arhitecți; ingineri; tehnicieni; coordonatori de echipe; traineri autorizați; specialiști în resurse umane; reprezentanți ai autorităților publice, dar și ai organizațiilor neguvernamentale; studenți și, nu în ultimul rând, jurnaliști de specialitate.

 

Tematica ROFMEX 2019

Acoperă toata gama de servicii și de soluții necesare asigurării unui business performant, precum sisteme de acces, securitate, instalații utilitare și climatizare, soluții IT&C și automatizări, servicii de curățenie, gestiunea deșeurilor și a dăunătorilor, amenajare peisageră, reciclare, conversia imobilelor existente în clădiri verzi, recepție și catering, fleet management, workplace management, asset & property management etc.

Mai multe detalii despre ROFMEX 2019: www.rofmex.ro

ROFMA – Asociația Română de Workplace și Facility Managemen: www.rofma.ro

Related posts

Boc, la Bruxelles: “UE dispare dacă nu rezolvăm exodul creierelor”

Nora Dumitrescu

Feeric Fashion Week – 10 ani la Sibiu

Ionut Oprea

Shortlist announced for the 2nd annual CRE Awards

redactia

Clujul, cea mai dezvoltată piață de birouri din orașele regionale ale țării

Nora Dumitrescu

Fondul European pentru Europa de Sud-Est, parteneriat prelungit cu BT

Nora Dumitrescu

Aniversare cu surprize la Summer Wine Party & Networking

Ionel Albu

Autobuze electrice și hibrid, bike-sharing și modernizarea infrastructurii în Hunedoara

Ligia Voro

Dafora Mediaș, cifră de afaceri cu 64% mai mare și pierderi de aproape trei ori mai mici

Stefana Muresan

Trenul Cluj Napoca – Viena intră în circulaţie

redactia

Nouă investiție de forță la Tohani, Dealu Mare: Viile Blidar

redactia

Cinema City își redeschide sălile din Ardeal

Nora Dumitrescu

Ferma de bizoni din Salonta, cea mai mare din Europa. Carnea, vândută în toată Europa

Stefana Muresan

Noi destinații de vacanță de pe Aeroportul Internațional Timișoara

redactia

Patrulaterul Vestului: „Interconectăm aceste orașe cu autostrăzi și cu linii ferate de mare viteză”

redactia

Concurența – o temă globalizată

WELLBEING at WORK: o prioritate pentru companiile secolului XXI

Ionel Albu

Shamrock Gardens, ansamblu rezidențial unic în Sântana de Mureș

redactia

O vacă bio din Sălaj dă 54 de litri de lapte pe zi

Nora Dumitrescu

POZITIV TB: Mihaela Pușcașu, Managing Partner Vital HR – „Această pandemie ne-a făcut să conștientizăm că digitalizarea este un must ce nu poate fi amânat”

Ion Surdu

Maramureș: Licitație pentru proiectarea și execuția lucrărilor pe Valea Izei și Valea Ruscovei, contracte de aproximativ 150 mil. lei

redactia

Werner-Wilhelm Wolff, timișoreanul care conduce Tarom, primii pași pentru a aduce compania pe profit

Stefana Muresan

JIDVEI: 14 milioane de sticle de vin vândute în 2017 și 80 de medalii obținute la concursuri internaționale

Stefana Muresan

Antreprenoriatul feminin clujean, reprezentat la Parlamentul European, de Asociația Femeilor de Afaceri Cluj

Stefana Muresan

Un arhitect mureşean, curatorul proiectului „Mnemonics” la Bienala de Arhitectură de la Veneția

Stefana Muresan

Leave a Comment