București Eveniment Ultimele stiri

Se lansează a treia ediție a ROFMEX

Conceput și organizat de ROFMA – Asociația Română de Workplace și Facility Management ca un eveniment B2B anual, ROFMEX este, la nivelul regiunii central și est-europene, unul dintre cele mai cunoscute evenimente dedicate domeniilor workplace, property și facility management – domenii ce integrează toate activitățile de administrare, operare și mentenanță a mediului construit.

 

Timp de două zile (19-20 noiembrie 2019 • Ramada Bucharest Parc, București) pline de evenimente profesionale concepute sub sloganul People, Performance, Professionalism, participanții vor putea interacționa în cadrul expoziției specializate, a conferinței internaționale, a seriei de cursuri și workshopuri și – nu în ultimul rând – a Galei Premiilor ROFMA pentru Industria de Workplace si Facility Management din Romania.

 

ROFMA celebrează succesul celor mai valoroase organizații și celor mai buni profesioniști din industrie

Începând cu acest an, ROFMEX devine gazda Galei Premiilor ROFMA. Câștigătorii acestor premii vor fi organizațiile și persoanele care se identifică în cea mai mare măsură cu viziunea și obiectivele ROFMA de dezvoltare și profesionalizare a domeniului de workplace și facility management, pornind de la educația continuă, servicii de calitate, sustenabilitate și etică în afaceri.

„Premiile acordate au menirea de a crea și o bază națională de best practices ce poate fi accesată de către beneficiari: proprietari de clădiri, dezvoltatori, corporații, administrație publică sau alte organizații interesate.” – Cristian Vasiliu, director general ROFMA.

 

Dezvoltați competențe în workplace, property și facility management prin programul ROFMA de educare continuă și certificare

Prin conferința internațională și cursurile certificate ROFMA, ROFMEX 2019 pune la dispoziție un mediu prielnic de networking și diseminare de know-how. Participanții la aceste evenimente vor primi certificate valabile în cadrul programului educațional de învățare continuă dezvoltat de ROFMA.

Pe 19 noiembrie, Conferința Internațională de Workplace, Property și Facility Management aduce în discuție următoarele teme:

  • Starea FM. De la schimbul generațional la șansele oferite de PropTech
  • FM-ul operațional inteligent. Cum să îmbini armonios tehnologiile și managementul oamenilor pentru a obține servicii de calitate.
  • Workplace & Facility Management Strategic. Necesitate și oportunitate pentru corporate facility manageri și corporate real estate manageri.

La finalul conferinței, panelul de dezbatere între proprietari și dezvoltatori, property manageri și facility manageri va încerca să aducă răspunsuri la întrebarea: Vedem aceleași oportunități și amenințări în piața locală de workplace și facility management?

Printre speakerii care au confirmat prezența se numără Jos Duchamps, Managing Director PROCOS Group, Belgia, Yvet Brummelhuis și Sanne Anvelink, coproprietare The World of YES, Olanda, Laura Popa, Vice President Logistics Genpact, Alexander Athanassoulas, CEO STIRIXIS Group, Grecia. Tehnologii de ultimă oră în domeniile digitalizării și eficientizării energetice vor fi prezentate de Martin Sembach, Director of Strategic Business Development GoGaS, Germania, și de Yishai Hatzir, Director of Development & Operation Step  Hear, Israel.

Pe 20 noiembrie, ROFMEX 2019 găzduiește o suită de cursuri certificate ROFMA:

  • Inițiere în facility management
  • Facility management pentru spații industriale
  • Evaluarea calității mediului de lucru
  • Curățenie profesională în clădiri

 

Pe cine veți întâlni la ROFMEX 2019

Cea mai mare comunitate românească de specialiști în domeniile workplace, property și facility management va fi prezentă la eveniment: facility manageri (corporate, industrial, service providers); reprezentanți ai structurilor administrative, de achiziții și logistică; property manageri; dezvoltatori și proprietari de clădiri; producători, importatori și distribuitori de echipamente, produse, tehnologii și soluții; furnizori de servicii; companii care gestionează mari portofolii de clădiri; organizații interesate în externalizarea și/sau internalizarea serviciilor; societăţi comerciale interesate de recrutarea și formarea specialiștilor; consultanți; cadre didactice universitare; arhitecți; ingineri; tehnicieni; coordonatori de echipe; traineri autorizați; specialiști în resurse umane; reprezentanți ai autorităților publice, dar și ai organizațiilor neguvernamentale; studenți și, nu în ultimul rând, jurnaliști de specialitate.

 

Tematica ROFMEX 2019

Acoperă toata gama de servicii și de soluții necesare asigurării unui business performant, precum sisteme de acces, securitate, instalații utilitare și climatizare, soluții IT&C și automatizări, servicii de curățenie, gestiunea deșeurilor și a dăunătorilor, amenajare peisageră, reciclare, conversia imobilelor existente în clădiri verzi, recepție și catering, fleet management, workplace management, asset & property management etc.

Mai multe detalii despre ROFMEX 2019: www.rofmex.ro

ROFMA – Asociația Română de Workplace și Facility Managemen: www.rofma.ro

Related posts

Mendola Fabrics, cel mai vândut brand de perdele şi draperii din România

Stefana Muresan

TAROM, aeronavă destinată segmentului ultra-premium

Stefana Muresan

7 monumente, trei din Transilvania, pot fi revitalizate cu finanțare nerambursabilă

Ligia Voro

CNAIR: Au fost depuse 19 oferte pentru proiectarea şi execuţia celor trei loturi ale secţiunii de autostradă Suplacu de Barcău – Borş

Stefana Muresan

Ecosistemul pentru start-up-uri La French Tech România a fost lansat

Ligia Voro

AB | Feeric Fashion Week începe în weekend la Alba Iulia

Transilvania Business

Salina Turda – peste 600.000 de vizitatori, în 2017

Stefana Muresan

Marele bal al antreprenoarelor clujene, dedicat educației

Nora Dumitrescu

Sibianul Vasile Bulboacă (CON-A), inițiatorul unui program de învăţământ profesional dual: Cei mai mulți absolvenți au preferat șomajul

Stefana Muresan

Semnarea Declarației de Cooperare dintre orașele digitale. Gheorghe Falcă: Aradul, al treilea oraş smart şi pe mobilitate din România

redactia

tIMOn: premieră pentru Arena Națională!

Stefana Muresan

Cramele Recaș, donație de 88.000 de euro pentru susținerea spitalelor din Timișoara

Papuc Irina

Werner-Wilhelm Wolff, timișoreanul care conduce Tarom, primii pași pentru a aduce compania pe profit

Stefana Muresan

Vești bune pentru românii care lucrează în străinătate

redactia

O nouă platformă de staţionare aeronave la Aeroportul Internațional Cluj

Stefana Muresan

Cinci investitori, interesați să construiască în parteneriat public – privat autostrada de 1,36 miliarde euro spre Brașov

redactia

Se inaugurează oficial cel mai mare planetariu din România

Ligia Voro

Constructorul bistrițean Frasinul aduce 30 de muncitori din Vietnam

Stefana Muresan

Singurul oraş cu tren de mare viteză de 160 km/h vrea să mai cumpere 28 de tramvaie

Stefana Muresan

Eldorado Gold susţine că a descoperit zăcăminte de aur de până la 7,8 miliarde de dolari la Bolcana, în judeţul Hunedoara

redactia

Universitatea 'Lucian Blaga' din Sibiu, parteneriat cu Manhattan College – School of Business din New York

Stefana Muresan

Decis: Proprietarii mașinilor electrice vor putea parca gratuit în municipiul Sibiu

Papuc Irina

Pandemia crește producția la Friesland. Angajări mari la fabricile din Ardeal

Nora Dumitrescu

Noi proiecte Smart City Alba Iulia: Fotografii pentru turişti, monitorizarea radonului, servicii de sănătate, robotică

Stefana Muresan

Leave a Comment