București Eveniment Ultimele stiri

Se lansează a treia ediție a ROFMEX

Conceput și organizat de ROFMA – Asociația Română de Workplace și Facility Management ca un eveniment B2B anual, ROFMEX este, la nivelul regiunii central și est-europene, unul dintre cele mai cunoscute evenimente dedicate domeniilor workplace, property și facility management – domenii ce integrează toate activitățile de administrare, operare și mentenanță a mediului construit.

 

Timp de două zile (19-20 noiembrie 2019 • Ramada Bucharest Parc, București) pline de evenimente profesionale concepute sub sloganul People, Performance, Professionalism, participanții vor putea interacționa în cadrul expoziției specializate, a conferinței internaționale, a seriei de cursuri și workshopuri și – nu în ultimul rând – a Galei Premiilor ROFMA pentru Industria de Workplace si Facility Management din Romania.

 

ROFMA celebrează succesul celor mai valoroase organizații și celor mai buni profesioniști din industrie

Începând cu acest an, ROFMEX devine gazda Galei Premiilor ROFMA. Câștigătorii acestor premii vor fi organizațiile și persoanele care se identifică în cea mai mare măsură cu viziunea și obiectivele ROFMA de dezvoltare și profesionalizare a domeniului de workplace și facility management, pornind de la educația continuă, servicii de calitate, sustenabilitate și etică în afaceri.

„Premiile acordate au menirea de a crea și o bază națională de best practices ce poate fi accesată de către beneficiari: proprietari de clădiri, dezvoltatori, corporații, administrație publică sau alte organizații interesate.” – Cristian Vasiliu, director general ROFMA.

 

Dezvoltați competențe în workplace, property și facility management prin programul ROFMA de educare continuă și certificare

Prin conferința internațională și cursurile certificate ROFMA, ROFMEX 2019 pune la dispoziție un mediu prielnic de networking și diseminare de know-how. Participanții la aceste evenimente vor primi certificate valabile în cadrul programului educațional de învățare continuă dezvoltat de ROFMA.

Pe 19 noiembrie, Conferința Internațională de Workplace, Property și Facility Management aduce în discuție următoarele teme:

  • Starea FM. De la schimbul generațional la șansele oferite de PropTech
  • FM-ul operațional inteligent. Cum să îmbini armonios tehnologiile și managementul oamenilor pentru a obține servicii de calitate.
  • Workplace & Facility Management Strategic. Necesitate și oportunitate pentru corporate facility manageri și corporate real estate manageri.

La finalul conferinței, panelul de dezbatere între proprietari și dezvoltatori, property manageri și facility manageri va încerca să aducă răspunsuri la întrebarea: Vedem aceleași oportunități și amenințări în piața locală de workplace și facility management?

Printre speakerii care au confirmat prezența se numără Jos Duchamps, Managing Director PROCOS Group, Belgia, Yvet Brummelhuis și Sanne Anvelink, coproprietare The World of YES, Olanda, Laura Popa, Vice President Logistics Genpact, Alexander Athanassoulas, CEO STIRIXIS Group, Grecia. Tehnologii de ultimă oră în domeniile digitalizării și eficientizării energetice vor fi prezentate de Martin Sembach, Director of Strategic Business Development GoGaS, Germania, și de Yishai Hatzir, Director of Development & Operation Step  Hear, Israel.

Pe 20 noiembrie, ROFMEX 2019 găzduiește o suită de cursuri certificate ROFMA:

  • Inițiere în facility management
  • Facility management pentru spații industriale
  • Evaluarea calității mediului de lucru
  • Curățenie profesională în clădiri

 

Pe cine veți întâlni la ROFMEX 2019

Cea mai mare comunitate românească de specialiști în domeniile workplace, property și facility management va fi prezentă la eveniment: facility manageri (corporate, industrial, service providers); reprezentanți ai structurilor administrative, de achiziții și logistică; property manageri; dezvoltatori și proprietari de clădiri; producători, importatori și distribuitori de echipamente, produse, tehnologii și soluții; furnizori de servicii; companii care gestionează mari portofolii de clădiri; organizații interesate în externalizarea și/sau internalizarea serviciilor; societăţi comerciale interesate de recrutarea și formarea specialiștilor; consultanți; cadre didactice universitare; arhitecți; ingineri; tehnicieni; coordonatori de echipe; traineri autorizați; specialiști în resurse umane; reprezentanți ai autorităților publice, dar și ai organizațiilor neguvernamentale; studenți și, nu în ultimul rând, jurnaliști de specialitate.

 

Tematica ROFMEX 2019

Acoperă toata gama de servicii și de soluții necesare asigurării unui business performant, precum sisteme de acces, securitate, instalații utilitare și climatizare, soluții IT&C și automatizări, servicii de curățenie, gestiunea deșeurilor și a dăunătorilor, amenajare peisageră, reciclare, conversia imobilelor existente în clădiri verzi, recepție și catering, fleet management, workplace management, asset & property management etc.

Mai multe detalii despre ROFMEX 2019: www.rofmex.ro

ROFMA – Asociația Română de Workplace și Facility Managemen: www.rofma.ro

Related posts

Continental pregăteşte investiţii de peste 180 mil. Euro în România în 2019

redactia

Orange România anunță rezultatele financiare pentru trimestrul III din 2019

Ligia Voro

Fujikura Automotive Romania, Emerson și Banca Transilvania – cei mai mari angajatori ai Clujului. Top zece

redactia

Cesiro, peste 100 de angajări în fabrica din Sighișoara

Stefana Muresan

“Medicina este cu oameni și despre oameni”, spune dr. Carmen Nicolau despre misiunea Centrului de Medicină Integrativă Lotus Life

redactia

Campionii business-ului arădean, premiați la cea de-a 25-a ediție a Topului Firmelor

redactia

Grupul Monza, nouă etapă în extinderea brandului

Stefana Muresan

Zborurile Wizz de Londra, suspendate pe două aeroporturi din Ardeal

Nora Dumitrescu

MADR: Peste 5.000 de crescători și 188 de furnizori, înregistrați în programul de susținere a raselor de porci Mangaliţa şi Bazna

Stefana Muresan

MedLife a deschis prima hyperclinică din Oradea, printr-o investiţie de 1,2 milioane euro

redactia

Technovation Girls 2020 – o competiție de tehnologie dedicată fetelor

Traian Dan

Odorheiu Secuiesc își modernizează infrastructura de transport

Ligia Voro

40 de profesori din Aleșd și Câmpulung, pregătiți digital cu ajutorul Holcim

Traian Dan

Clujul consumă mai puțin vin, dar de calitate superioară

redactia

Peste 20 de hackeri, „luptatori cibernetici” si experti in protectia datelor, pe scena inaugurala de Security de la Internet & Mobile World 2017

Stefana Muresan

Totul despre învățământul profesional și tehnic din România pe meserii.ro

Traian Dan

CEE investment market sets course for new growth frontiers

redactia

Asociația de afaceri Belgia-România "BEROBA" devine Cameră de Comerț Bilaterală

Ionut Oprea

Autostrada Transilvania, propusă pentru fonduri europene

Nora Dumitrescu

Maramureșul cere Europei linii de desfacere pentru micii producători

Nora Dumitrescu

Compania Savini Due din Sebeș donează mobilier de baie, în valoare de 350.000 de lei, pentru dotarea unităților de învățământ din județul Alba

Stefana Muresan

Şcoala de Carte şi Meserii își deschide porțile

Ionut Oprea

A 15-a ediție SALSA WEEK ROMANIA va avea loc în Vama Veche în perioada 5 – 11 August 2019

Stefana Muresan

Romsilva va face regenerări de pădure de 200 de milioane de lei

Nora Dumitrescu

Leave a Comment