Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Un centru logistic se va construi la ieșirea din Brașov spre Sibiu

bunaziuabrasov

La ieșirea din Brașov spre Sibiu va fi construit un centru logistic pe o suprafață de peste 5.000 de mp. În zonă vor putea fi oferite mai multe tipuri de servicii.

Membrii Comisiei de Circulaţie a Municipiului Braşov au aprobat proiectul Planului Urbanistic Zonal aferent proiectului depus de un agent economic, care doreşte construirea unui centru logistic pe Calea Făgăraşului. Potrivit Planului Urbanistic Zonal, este propus ca zona să fie una mixtă, dedicată activităţilor economice cu caracter logistic, de depozitare şi industrial, care se desfăşoară în construcţii de mari dimensiuni (cu o suprafaţă mai mare de 5.000 mp). În documentul amintit se mai arată că halele pot avea maxim trei etaje, scrie Bună Ziua Brașov.

De asemenea, în document se mai menționează că în zonă se mai pot desfăşura servicii pentru zona industrială, transporturi, depozitare comercială, servicii comerciale legate de transporturi şi depozitare. Tot în zona respectivă se pot desfăşura activităţi productive desfăşurate în construcţii industriale mici şi mijlocii, destinate producţiei, distribuţiei şi depozitării bunurilor şi materialelor, cercetării industriale şi anumitor activităţi comerciale care nu necesită suprafeţe mari de teren.

Totodată, pot fi amenajate parcări, staţii de întreţinere şi reparaţii auto. Nu în ultimul rând, pot fi construite locuinţe de serviciu pentru personalul care asigură permanenţă, dar şi unităţi de alimentaţie publică. În documentaţia amintită se mai arată că vor fi amenajate şi spaţii verzi, mai scrie sursa citată.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Clujul face jocurile la bursă. Radu Hanga, ales pe patru ani

Articolul următor

Firmele mici, baza economiei Maramureșului: 1,1 miliarde euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share