Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

În 2019, trei din cinci companii din România ofereau angajaților telefoane de serviciu

Foto Pexels.com

Companiile oferă angajaților telefoane mobile, tablete și laptopuri pentru a fi folosite în scopul muncii pe care o desfășoară atunci când nu sunt la birou, conform Eurostat. În unele state din UE procentul firmelor care oferă astfel de facilități depășește 90%.

La nivel european, în 2019 circa două din trei companii făcea acest lucru, iar în România aproape trei din cinci, ceea ce înseamnă un procent de 58%. De precizat că este vorba de firmele care au cel puțin zece angajați, scrie Hotnews.ro, cu referire la datele Eurostat.

Aceeași sursă mai scrie că în unele țări nordice aproape toate companiile oferă astfel de dispozitive. De exemplu, în Finlanda procentul este de 96%, în Danemarca de 92%, în Suedia – 87%. Procente de 80% sau peste au fost și în Coația, Lituania (ambele țări cu 86%), Cehia și Slovenia (ambele cu 83%), Estonia și Austria (80%).

Pe de altă parte, doar 46% dintre companiile din Bulgaria au oferit astfel de dispozitive. Procente de până în 60% au fost în Grecia (56%), România (58%) și Marea Britanie (60%).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Aplicație care scapă clienții de spălatul rufelor, lansată în București: investiția inițială - 300.000 euro

Articolul următor

Soluția revoluționară oferită de un start-up sibian pentru serviciile de relații cu clienții: primul client - Orange Luxembourg

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share