Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Lime România introduce abonamentul de 18 lei pentru un număr nelimitat de închirieri a trotinetelor electrice timp de o săptămână

Foto https://www.wall-street.ro/articol/Start-Up/239266/trotinetele-electrice-lime-vin-in-bucuresti-cat-va-costa-inchirierea-lor.html#gref

Serviciul de închiriere de trotinete electrice Lime România a anunţat introducerea în Bucureşti, începând de miercuri, a unui abonament săptămânal, LimePass, care permite închirieri nelimitate într-o perioadă de şapte zile consecutive, scrie Agerpres, transmite Economica.net.

Abonamentul costă 18 lei pe săptămână şi permite utilizatorilor să deblocheze un număr nelimitat de trotinete în următoarele şapte zile de la activare.

Abonamentul LimePass s-a lansat în decembrie în SUA, Australia, Noua Zeelandă şi este disponibil în Europa din ianuarie 2020, amintește sursa citată.

Pentru activarea abonamentului LimePass, utilizatorii Lime trebuie să deschidă aplicaţia Lime, să atingă pictograma din colţul de stânga sus, să atingă pictograma LimePass şi să urmeze instrucţiunile.

Sursa foto

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Producție record pentru Dacia și Ford în România în anul 2019

Articolul următor

Cum vrea să atragă noi angajați una dintre principalele companii de tehnologie și producătoare de jocuri video

Citește si:
Total
0
Share