Noua companie aeriană, lansată de proprietarul Christian Tour, va efectua zboruri de pe Aeroportul Sibiu

Începând cu primăvara aceasta, noua companie aeriană Animawings, lansată luna trecută la București, va efectua zboruri charter de pe Aeroportul Sibiu, scrie turnulsfatului.ro.

Animawings are la dispoziție două avioane de tip Airbus A320-200, cu câte 180 de locuri. Acestea vor asigura zborurile charter operate de către o parte dintre turoperatorii din România către destinații de vacanță din Grecia, Turcia, Spania, Egipt și Tunisia.

Potrivit sursei citate, agențiile de turism din Sibiu deja vând pachete turistice cu plecare de pe Aeroportul Internațional Sibiu, în special către Turcia, zborurile fiind efectuate de Animawings.

La solicitarea Turnul Sfatului, reprezentanții Aeroportului Internațional Sibiu au confirmat informația, spunând că au fost contactați de conducerea Animawings pentru a pune la punct detaliile legale. „Aeroportul Internațional Sibiu a fost contactat de reprezentanți noului operator aerian Anima Wings în vederea stabilirii condițiilor contractuale în ceea ce privește desfășurarea de operațiuni de pe aeroportul sibian începând cu sezonul de vară 2020”, a transmis directorul general al AIS, Marius Gîrdea.

Precizăm că din acționariatul companiei aeriene Animawings face parte Memento Group, proprietarul Christian Tour, cel mai mare touroperator şi organizator de zboruri charter, precum și operatorul aerian Orange2Fly din Grecia. Compania a fost lansată pe data de 16 ianuarie, la București.

Exit mobile version