Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Lufthansa renunţă la cursele spre şi dinspre Timişoara

Lufthansa renunţă la cursele spre şi dinspre Timişoara

 

Situaţia extrem de dificilă în care a ajuns Aeroportul Internaţional Timişoara pare să se agraveze, principala poartă aeriană a zonei de vest a României pierde noi şi noi curse aeriene. Astfel, compania aeriană Lufthansa a anunţat că îşi va suspenda zborurile spre şi dinspre Aeroportul Internaţional Timişoara. Decizia e valabilă cel puţin până pe 28 martie.

În contextul pandemiei de coronavirus COVID -19, aeroportul Timișoara a anunțat faptul că începând cu data de 19 martie 2020, compania aeriană Lufthansa își va suspenda temporar zborurile spre/dinspre Timișoara.

În acest moment, anulările sunt operate până pe data de 28 martie a.c. Cel mai probabil,  zborurile nu vor fi reluate înainte de sfârșitul crizei COVID-19, ultimul zbor operat fiind LH1661 din 18 martie 2020, pe ruta Timișoara – Munchen.

Timișoara avea legături aeriene cu  destinațiile Munchen și Frankfurt, prin intermediul zborurilor operate de compania aeriană Lufthansa.

„În continuare administrația aeroportului Timișoara întreprinde toate măsurile de prevenție pentru a ține sub control noul tip de coronavirus COVID – 19, venind în sprijinul pasagerilor care sosesc din zonele afectate, face apel la calmul pasagerilor și asigură de faptul că sunt respectate toate măsurile de siguranță ce se impun, pentru a sprijinii autoritățile din domeniul sănătății oferind condiții de control medical la intrarea în țară”, au mai anunţat reprezentanţii AIT.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Informaticienii de la Fortech vin cu 50.000 de euro pentru spitale

Articolul următor

Alătură-te revoluției verzi!: Hidroelectrica a lansat noi oferte de furnizare a energiei electrice

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share