Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Prima conferinta LIVE Pria Competiton are loc in 7 mai 2020, de la ora 11

PRIAevents și Consiliul Concurenței vă invită la prima dezbatere online despre concurență în situația actuală de criză, videoconferința, PRIA COMPETITION, în 7 mai 2020 LIVE de la ora 11,00.

Participantii pot urmari venimentul live accesand link-ul https://bit.ly/2SyFd8U.

De data acesta va fi ediție specială cu teme multiple despre ce modificări sau derogări se fac în stări de urgență / situații de criză și despre obligativitatea respectării normelor concurențiale inclusiv în aceste vremuri.

DBogdan CHIRIȚOIU, Președintele Consiliului Concurenței din România a acceptat invitația noastră de a participa LIVE la eveniment.

Au răspuns pozitiv invitației și Mihaela ION – Partner, Popovici Nițu Stoica și Asociații, Dragos DAMIAN – CEO, Terapia și George BĂDESCU – Director Executiv, Asociația Marilor Rețele Comerciale (AMRCR).

Ce este important? Reglementările concurențiale nu sunt suspendate pe perioada crizei. Siguranta angajatilor/colaboratorilor, asigurarea fluxului necesar pentru continuarea activității – toate sunt prioritare acum. Cu toate acestea, experiența trecută arată că, în situații de criză compliance-ul este uneori uitat/minimizat ca importanță. Tocmai de aceea – privind spre cazurile trecute – este necesar ca și în această perioadă să respectăm reglementările concurențiale.

De ce? Pentru că după ce se termină toată această perioadă de criză trebuie să raspundem pentru acțiunile noastre. COVID 19 poate fi cel mult o circumstanță atenuantă, însă nu ne va exonera total de acțiunile / efectele potențial anticoncurențiale vizate de Consiliul Concurenței.

Cat de activ a fost Consiliul Concurentei în aceasta perioadă? Care au fost recomandările acestuia? Ce se întamplă cu investigațiile în derulare? Dar cu concentrările aflate în analiză?

Indiferent de domeniul în care activați, dacă sunteți antreprenori sau manageri ai companiilor multinaționale, dacă reprezentați asociatii sau patronate, vă așteptăm sa ne urmăriți online deoarece atingem subiecte cheie pentru sectoarele: bancar, asigurări, retail, sănătate și farmaceutice, energie, turism, telecom, auto, mediu, juridic, agricultură, construcții și real estate, IT, industrie, concurența pentru membrii asociațiilor patronale și profesionale; concurența și achizițiile publice, dar și ajutor de stat.

PRIAevents este recunoscută de multă vreme ca o platformă independentă, și echidistantă de discuții despre cele mai importante teme, despre schimbări legislative, politici în toate sectoarele economiei și mai ales în healthcare.

Conferințele PRIAevents aduc în atenție cele mai importante și mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a mass – mediei.

Mai multe detalii despre agenda evenimentului PRIA Competition şi modalități de înscriere pentru participare puteți găsi pe https://priaevents.ro

Participantii pot urmari venimentul live accesand link-ul https://bit.ly/2SyFd8U.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Patru oferte pentru drumul care leagă Oradea de Autostrada Transilvania

Articolul următor

LIVE-Pria Environment in contextul Covid-19 in 8 mai 2020, de la ora 11.30

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share