Antreprenori București Slider Ultimele stiri

Prima conferinta LIVE Pria Competiton are loc in 7 mai 2020, de la ora 11

PRIAevents și Consiliul Concurenței vă invită la prima dezbatere online despre concurență în situația actuală de criză, videoconferința, PRIA COMPETITION, în 7 mai 2020 LIVE de la ora 11,00.

Participantii pot urmari venimentul live accesand link-ul https://bit.ly/2SyFd8U.

De data acesta va fi ediție specială cu teme multiple despre ce modificări sau derogări se fac în stări de urgență / situații de criză și despre obligativitatea respectării normelor concurențiale inclusiv în aceste vremuri.

DBogdan CHIRIȚOIU, Președintele Consiliului Concurenței din România a acceptat invitația noastră de a participa LIVE la eveniment.

Au răspuns pozitiv invitației și Mihaela ION – Partner, Popovici Nițu Stoica și Asociații, Dragos DAMIAN – CEO, Terapia și George BĂDESCU – Director Executiv, Asociația Marilor Rețele Comerciale (AMRCR).

Ce este important? Reglementările concurențiale nu sunt suspendate pe perioada crizei. Siguranta angajatilor/colaboratorilor, asigurarea fluxului necesar pentru continuarea activității – toate sunt prioritare acum. Cu toate acestea, experiența trecută arată că, în situații de criză compliance-ul este uneori uitat/minimizat ca importanță. Tocmai de aceea – privind spre cazurile trecute – este necesar ca și în această perioadă să respectăm reglementările concurențiale.

De ce? Pentru că după ce se termină toată această perioadă de criză trebuie să raspundem pentru acțiunile noastre. COVID 19 poate fi cel mult o circumstanță atenuantă, însă nu ne va exonera total de acțiunile / efectele potențial anticoncurențiale vizate de Consiliul Concurenței.

Cat de activ a fost Consiliul Concurentei în aceasta perioadă? Care au fost recomandările acestuia? Ce se întamplă cu investigațiile în derulare? Dar cu concentrările aflate în analiză?

Indiferent de domeniul în care activați, dacă sunteți antreprenori sau manageri ai companiilor multinaționale, dacă reprezentați asociatii sau patronate, vă așteptăm sa ne urmăriți online deoarece atingem subiecte cheie pentru sectoarele: bancar, asigurări, retail, sănătate și farmaceutice, energie, turism, telecom, auto, mediu, juridic, agricultură, construcții și real estate, IT, industrie, concurența pentru membrii asociațiilor patronale și profesionale; concurența și achizițiile publice, dar și ajutor de stat.

PRIAevents este recunoscută de multă vreme ca o platformă independentă, și echidistantă de discuții despre cele mai importante teme, despre schimbări legislative, politici în toate sectoarele economiei și mai ales în healthcare.

Conferințele PRIAevents aduc în atenție cele mai importante și mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a mass – mediei.

Mai multe detalii despre agenda evenimentului PRIA Competition şi modalități de înscriere pentru participare puteți găsi pe https://priaevents.ro

Participantii pot urmari venimentul live accesand link-ul https://bit.ly/2SyFd8U.

Related posts

Școli din Mureș, modernizate cu fonduri europene

Stefana Muresan

CBRE lansează servicii omnichannel de retail și industrial

Transilvania Business

Alexandru Boghiu și Radu Gogoașă lansează The Mavers – un startup digital & tech cu focus pe piața imobiliară

Ionut Oprea

Un sfert dintre angajatori vor îngheţa salariile în 2020

Traian Dan

Continental – cu șapte unități de producție și patru centre de cercetare și de dezvoltare în România – vrea o parte din serviciul de navigație HERE, fosta divizie Nokia

Stefana Muresan

Asociaţia Oamenilor de Afaceri din România: Îngheţarea salariilor în sectorul bugetar, cel puţin pentru primele 6 luni ale anului 2019

redactia

Firmele nevoite să lucreze de la distanță, ajutate gratuit

Nora Dumitrescu

S&T România va fuziona cu Cronus eBusiness

Papuc Irina

Arhitecții ies în stradă la Cluj. Vor acorda consultații gratuite

Nora Dumitrescu

New Nivy zone received BREEAM Communities certification at the Excellent level and ranks amongst the top 4 developments worldwide

Ionut Oprea

Noi măsuri în România: se suspendă activitatea centrelor comerciale; circulația cetățenilor în afara locuinței, restricționată

Ion Surdu

Carmangeria Pasini – atelier de cârnați și salamuri crud-uscate după rețete italiene

Stefana Muresan

Primul salon al vinurilor la Oradea, organizat de Asociaţia pentru cultura şi civilizaţia vinului Millésime

Stefana Muresan

AgriPlanta-RomAgroTec: Cele mai noi tendințe în tehnologia agricolă

Stefana Muresan

Noi exproprieri pentru Autostrada Transilvania, Secțiunea 2A Ogra-Câmpia Turzii

Ligia Voro

Optim PM desemnat Project Manager pentru noul magazin IKEA Pallady din Bucuresti

Ionut Oprea

Top cinci comune din România unde se trăiește mai bine decât în Occident, datorită investițiilor și atragerii fondurilor europene

Stefana Muresan

Romgaz are de azi un nou președinte al CA. O doamnă

Ligia Voro

Încep lucrările pe “Drumul Bistriţei”, investiţie de 9,4 milioane euro

Stefana Muresan

7 milioane de euro pentru o fermă ecologică în Sălaj

Nora Dumitrescu

Avem declarată oficial stare de urgență în România. Ce prevede decretul semnat de președintele Klaus Iohannis

Papuc Irina

POZITIV TB: Dan Paștiu, fondatorul francizei Dabo Doner – „Unii ar spune că mai bine stai degeaba, decât să lucrezi degeaba. Noi vrem să fim alături de client, chiar dacă nu facem profit”

Ion Surdu

Oriflame echipează împotriva coronavirusului spitale din Alba și Sălaj

Nora Dumitrescu

Laptele crud de măgăriță, mină de aur pentru doi bihoreni

Traian Dan

Leave a Comment