Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ediția de primăvară a Târgului de Cariere Oradea se va desfășura online

Târgul de Cariere, cel mai mare organizator de evenimente de recrutare din România, anunță digitalizarea ediției de primăvară a evenimentului de recrutare și employer branding. În data de 27 mai, bihorenii sunt așteptați la Târgul de Cariere Digital, eveniment desfășurat exclusiv online.

Târgul de Cariere Digital Oradea va construi o experiență virtuală complexă, transformând evenimentele offline în oportunități de promovare și recrutare online. Printr-un mix de aplicații online și transmisii video live, disponibile pe website-ul www.targuldecariere.ro, evenimentul va cuprinde prezentarea companiilor angajatoare, a posturilor lor disponibile, precum și intervenții live moderate din studioul Târgul de Cariere.

Domeniile în care se oferă locuri de muncă sunt diverse, de la Transporturi, Inginerie, Automotive și IT, până la servicii BPO și Consultanță, printre angajatori numărându-se Marvicon, Eberspacher, Work in Austria și multe alte companii de top.

Strategia de recrutare digitală eficientizează procesul de angajare, îmbunătățind în același timp și experiența candidaților. Evenimentele digitale vor permite vizitarea virtuală a standurilor companiilor angajatoare, aplicări online și în timp real la posturile disponibile, precum și participarea la webinarii”, a declarat Stanca Potra, responsabil Comunicare.

Cei interesați de participarea la eveniment sunt sfătuiți să își facă cont pe website-ul evenimentului pentru a eficientiza accesul la joburile disponibile, precum și pentru a aplica direct cu CV-ul actualizat în cont.

Târgul de Cariere reprezintă cea mai mare și complexă rețea de evenimente de recrutare din România, cu evenimente desfășurate în: Cluj-Napoca, Iași, Oradea, Târgu Mureș, Sibiu și Brașov, de două ori pe an (primăvara și toamna). În cele două sezoane de evenimente de recrutare participă peste 400 companii și peste 30.000 candidați cu potențial.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Un nou tren cu peste o sută de asistenţi sociali români a plecat de la Timişoara spre Austria

Articolul următor

Târgul internațional de mașini agricole SIMA Paris, amânat pentru februarie 2021

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share