Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Plexus, Iwis Engines System și Celestica fac cele mai multe angajări în Bihor

În timp ce alte firme trimit angajații în șomaj tehnic sau chiar le desfac contractul de muncă, Plexus Sevices, Celestica și Iwis Engines System fac angajări la Oradea. Potrivit datelor AJOFM Bihor, în prezent, în județ sunt disponibile peste 300 de locuri de muncă. Dintre acestea, 36 sunt destinate persoanelor cu studii superioare.

Plexus Services, subsidiara firmei americane Plexus care se ocupa cu productia de componente electronice, caută director general, analiști calitate, ingineri de diferite specializări și manageri de proiect.

Celestica, o companie canadiană care produce componente pentru echipamente electronice destinate Alcatel, HP, Honeywell sau NEC, vrea să angajeze analiști cumpărări, economiști, planificatori și expert achiziții.

Iwis Engines System, cea mai nouă companie intrată în Parcul Industrial din Oradea, caută să-și formeze echipa cu manageri logistică și mentenanță. Compania care investește 9 milioane de euro în Parcul Industrial din Oradea mai vrea să angajeze șef departament logistică.

În ceea ce privește persoanele cu studii medii, acestea pot alege dintre peste 170 de locuri de muncă în meserii diferite, de la agenți de pază, la curieri, electricieni, lăcătuși, casieri, lucrători comerciali, șoferi, tehnicieni asigurarea calității, etc.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Partenerii Enel își redeschid din magazinele din Ardeal

Articolul următor

The forced transformation of the Automotive industry

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share