Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Teraplast renunță la disponibilizarea a peste 8% din forța sa de muncă

FOTO: Facebook/TeraPlastSA/

Producătorul de materiale de construcţii Teraplast a anunţat că renunţă la disponibilizarea a 8,9% din forţa de muncă, decizie luată în urma şedinţei Consiliului de Administraţie de joi şi a finalizării procesului de consultări cu sindicatul, scrie news.ro.

„În urma şedinţei Consiliului de Administraţie TeraPlast din 28 mai 2020 şi a finalizării procesului de consultări cu sindicatul companiei, TeraPlast SA aduce la cunoştinţa acţionarilor şi potenţialilor investitori decizia finală pe tema planului de disponibilizări anunţat în 11 mai 2020. Asfel, ca urmare a finalizării consultărilor şi a analizelor interne, precum şi datorită evoluţiei recente a cererii, TeraPlast nu va mai aplica planul de disponibilizări care viza 8,9% din forţa de muncă a companiei”, a precizat compania.

Reprezentanţii companiei spun că măsurile implementate până acum au redus semnificativ impactul asupra locurilor de muncă.

“Perioada prin care mediul de afaceri trece este caracterizată de un grad ridicat de incertitudine şi nu se poate compara cu nimic din ce a fost până acum. Provocarea majoră este capacitatea de adaptare şi de a răspunde optim nevoilor companiilor grupului, ale angajaţilor, partenerilor şi acţionarilor noştri. Măsurile implementate până acum au adus rezultate, iar evoluţia recentă a afacerilor ne-a ajutat să reducem semnificativ impactul asupra locurilor de muncă. Estimăm că rezultatele primului semestru vor fi cu 15% peste cele înregistrate în primul semestru din 2019, cu o profitabilitate îmbunătăţită”, a declarat Alexandru Stanean, director general al Grupului TeraPlast.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

20 de ani de evoluție în industria IT – de la EBS Romania la NTT DATA Romania

Articolul următor

Continental aduce la Timişoara o investiţie nouă de 33 de milioane de euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share