Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cluj Innovation Park și-a scos la închiriat atelierele

Complexul din Dealul Lombului a anunțat că până în 16 iunie se pot depune oferte pentru închirierea unor ateliere și spații de birou din clădire.

Atelierele (spații de creație și producție) au suprafețe între 170 și 210 mp și se pot amenaja după nevoi, iar birourile au suprafețe între 65 și 95 mp și dotări specifice clasei A. Aici există parcare exterioară sau subterană, acces la săli de ședință, terase și spații verzi, dar și restaurant propriu, a precizat conducerea Centrului Regional pentru Excelență în Industrii Creative (CREIC).

Cluj Innovation Park (CIP) are ca parteneri autoritățile locale, mediul academic și cel antreprenorial, fiind o societate pe acțiuni creată de Primăria Cluj-Napoca.

Prin dezvoltarea CREIC și a Centrului TEAM, CIP își propune să unească forțele comunității într-un mediu interactiv și să devină un ecosistem al afacerilor din industrii creative, din domeniul IT&C, industria prelucrătoare și servicii.

CIP administrează CREIC și TEAM. Deși conceptul celor două este asemănător, au un focus diferit. CREIC propune spații dinamice, unele atipice, pentru comunități de creativi, freelanceri, pentru start-up-uri, dar și pentru corporații, cu activitate în industriile culturale și creative.

TEAM se centrează pe activitățile de microproducție din cele mai diverse domenii și oferă spații unde soluții inovative se pot dezvolta: parcele de teren, hale de microproducție, spații de birouri. 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Un oraș din Maramureș își face centru spa pe bani europeni

Articolul următor

Portalul primăriilor digitale – primariamea.ro, gratuit în acest an

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share