Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Romcab momește clujenii cu salarii nete de până la 10.000 de lei

Producătorul de cabluri și conductori electrici Romcab Târgu-Mureș a decis să facă recrutări masive în zona Turzii, unde a pus la dispoziția potențialilor angajați locuri de muncă pentru 12 poziții în cadrul combinatului.

În cadrul acțiunii de recrutare din Câmpia Turzii au fost vizate persoane interesate pentru posturile de operatori utilaje, primitori distribuire magazie, electricieni, mecanici – lăcătuși, ingineri, maiștri, stivuitoriști, specialiști achiziții, personal planificare producție, îngrijitori de spații verzi și chiar asistent manager.

Salariu net oferit este cuprins între 6.000 și 10.000 de lei, în funcție de numărul de ore lucrate, complexitatea utilajului și realizările pe utilaje, la care se adaugă facilități precum tichete de masă, pregătire la locul de muncă și transport asigurat.

Romcab este o companie producătoare de cabluri, conductori electrici, cordoane de alimentare și cablaje electrice din Târgu-Mureș. Ea s-a constituit prin divizarea parțială a Electromureș, preluând o parte din patrimoniul acesteia, din 1986.

Obiectul său principal de activitate este producția și comercializarea de cabluri și conductori destinate construcțiilor civile, rezidențiale și industriale, industriei auto; cordoane și cablaje destinate industriei electrocasnice; cabluri și conductori pentru soluții de infrastructură sau telecomunicații.

Compania a fost listată la Bursa de Valori București în 1995 și a reușit să atragă în structura acționariatului său fondul de investiții Morgan Stanley & Co International, care în 2013 deținea 19% din capitalul social.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Complexul Bonavilla, cele mai multe voturi la Gala Turismului Bihorean

Articolul următor

Restructurare la fabricile Silcotub, din 1 iulie

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
În februarie 2024, sosirile înregistrate în structurile de primire turistică (SPT) au însumat 41.450, potrivit Direcției Județene de Statistică.
Citeste mai mult

Turismul face pași înapoi la Cluj

Sosirile turiștilor în județ, în luna februarie, s-au diminuat față de aceeași perioadă a anului trecut. În februarie…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share