Se reia transportul auto și feroviar de călători între România și Ungaria

Tags: , , ,

Oradea Transport Local (OTL) SA anunță că începând de miercuri, 24 iunie 2020, va relua activitatea de transport persoane prin curse regulate de autobuz pe linia Oradea-Biharkeresztes.

Pe această linie sunt planificate trei curse/zi. Orarul curselor pentru zilele luni-duminică este următorul:

– plecări din staţia Auchan: 7:50; 15:40; 18:00.

– plecări din staţia Gara Biharkeresztes (ora Ungariei): 8:00; 15:40; 18:10.

Avându-se în vedere Ordinul nr. 1.082/97/1.112/2020, publicat în Monitorul Oficial nr. 526 din 19 iunie 2020, OTL informează utilizatorii liniei de autobuz că:

Potrivit informațiilor transmise de autoritățile maghiare, începând cu 1 iulie, se reia transportul feroviar între România și Ungaria. În prezent, trenurile de călători asigură transportul spre Austria și Germania, via Austria. De la 1 iulie, va fi pus în circulație trenul de noapte Intercity (IC) Budapesta – Brașov, cu opriri în Oradea, Cluj Napoca, Miercurea Ciuc. Trenul va avea vagoane de dormit, vagoane tip cușetă, vagoane clasa I și II, dar nu și vagon restaurant. Călătorii vor avea obligativitatea purtării măștii de protecție, iat tichetele de călătorie se vor achiziționa online. Tot începând cu 1 iulie, garniturile de călători vor circula și pe ruta Békéscsaba-Arad.

Exit mobile version