Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

În Ungaria, la vama Petea – Csengersima, are loc o revizia tehnică totală a cântarelor. Trafic mult îngreunat pentru automarfare.

         Autorităţile de frontieră din Ungaria au informat conducerile Inspectoratelor Teritoriale ale Polițiilor de Frontieră apropiate de Satu Mare că în perioada 13 iulie – 24 august a.c., în PTF Csengersima (corespondentul PTF Petea de pe teritoriul maghiar) are loc revizia tehnică totală a cântarelor care deservesc cântărirea greutății pe arterele destinate traficului de automarfare. Graficul lucrărilor este următorul:

*stația de cântărire pe sensul de ieșire de pe teritoriul Ungariei în perioada 13 iulie – 08 august;

*stația de cântărire de pe sensul de intrare în Ungaria – în perioada 21 iulie – 16 august.

În perioada efectuării reviziei, activitatea de cântărire a automarfarelor se suspendă, dat fiind că nu poate fi desfășurat traficul normal al automarfarelor pe artera destinată acestora. Traficul de automarfare atât pe sensul de intrare, cât și pe sensul de ieșire din Ungaria se va desfășura exclusiv pe artera de rezervă situată lângă artera de cântătire pe perioada lucrărilor de revizie. 

Pentru evitarea aglomerației și a creșterii timpilor de așteptare, participanților la traficul transfrontalier de automarfare li se recomandă și folosirea altor puncte de trecere a frontierei deschis traficului de automarfare la frontiera româno-ungară.

Pe perioada acestor lucrări de revizie, traficul autoturismelor prin PTF Csengersima – Petea se va desfășura în mod obișnuit atât pe sensul de ieșire din țară, cât și pe sensul de intrare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

[Enjoy Transylvania!] Bibliotheca Telekiana

Articolul următor

[Enjoy Transylvania!] Biblioteca „Teleki-Bolyai”, un fond de carte extraordinar

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share