Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Revenire în plină pandemie. Panemar, magazine la foc automat

Lanțul de magazine de panificație Panemar Morărit și Panificație Cluj și-a activat mai multe unități după relaxarea restricțiilor din starea de urgență.

Cel mai recent dat în folosință este magazinul de pe str. Fagului, din Cluj-Napoca, precedat de cel de pe Bd. Decebal (Oradea) și de redeschiderea unității de pe str. Târnavelor – trecută printr-un proces de reamenajare – din reședința de județ a Clujului.

PMP a reînnoit în vară contractul pentru unitatea sa de pe Bd. Eroilor, din Cluj-Napoca, unde va plăti în următorii cinci ani primăriei o chirie de 2.000 euro/lună, plus o garanție de 60.306 lei.

Panemar s-a extins în mai multe locații din Cluj-Napoca, Turda, Oradea. În schimb a renunțat să mai opereze în Vivo Center, din Florești. Societatea este controlată de antreprenorul clujean Nicolae Chiorean, care deține 95% din capitalul social.

Lanțul va ajunge la 40 magazine, însă conducerea societății cu 600 de angajați nu ţinteşte o extindere agresivă. Panemar deţine o fabrică proprie, cu o capacitate de 25 de tone de pâine pe zi şi 5,5 tone de produse de patiserie. Principalii săi competitori locali în domeniul brutăriei sunt La Lorraine și La Casa.

Total
3
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Treceri de pietoni 3D, amenajate în centrul Zalăului

Articolul următor

Medicina de urgență din Luduș are nevoie de sprijinul comunității locale!

Citește și:
Citeste mai mult

Primăria Arad lucrează la noul PUG

Călin Bibarț, primarul Aradului a anunțat luni, 20 martie 2023, într-o conferință de presă că noul Plan Urbanistic…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
3
Share