Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Revenire în plină pandemie. Panemar, magazine la foc automat

Lanțul de magazine de panificație Panemar Morărit și Panificație Cluj și-a activat mai multe unități după relaxarea restricțiilor din starea de urgență.

Cel mai recent dat în folosință este magazinul de pe str. Fagului, din Cluj-Napoca, precedat de cel de pe Bd. Decebal (Oradea) și de redeschiderea unității de pe str. Târnavelor – trecută printr-un proces de reamenajare – din reședința de județ a Clujului.

PMP a reînnoit în vară contractul pentru unitatea sa de pe Bd. Eroilor, din Cluj-Napoca, unde va plăti în următorii cinci ani primăriei o chirie de 2.000 euro/lună, plus o garanție de 60.306 lei.

Panemar s-a extins în mai multe locații din Cluj-Napoca, Turda, Oradea. În schimb a renunțat să mai opereze în Vivo Center, din Florești. Societatea este controlată de antreprenorul clujean Nicolae Chiorean, care deține 95% din capitalul social.

Lanțul va ajunge la 40 magazine, însă conducerea societății cu 600 de angajați nu ţinteşte o extindere agresivă. Panemar deţine o fabrică proprie, cu o capacitate de 25 de tone de pâine pe zi şi 5,5 tone de produse de patiserie. Principalii săi competitori locali în domeniul brutăriei sunt La Lorraine și La Casa.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Treceri de pietoni 3D, amenajate în centrul Zalăului

Articolul următor

Medicina de urgență din Luduș are nevoie de sprijinul comunității locale!

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share