București Real Estate Slider Ultimele stiri

CBRE: E van Wijk reînnoire, 10.400 mp, în P3 Bucharest A1

CBRE, liderul pieței de consultanță imobiliară, a consiliat furnizorul de servicii integrate de transport și logistică E van Wijk în procesul de reînnoire a contractului de închiriere pentru spațiul de aproximativ 10.400 mp pe care îl ocupă în parcul industrial P3 Bucharest A1, amplasat în vestul Capitalei, la km 13 al Autostrăzii A1. Zona de vest a Bucureștiului rămâne cel mai activ pol pentru noile dezvoltări industriale, stocul dublându-se în ultimii cinci ani.

E van Wijk este chiriaș al parcului P3 Bucharest A1 din anul 2007 și s-a extins treptat, ajungând să ocupe o suprafață totală de 10.400 mp, dublu față de volumul ocupat în urmă cu cinci ani. Suprafaţa actuală include o zonă de birouri și depozitul utilizat pentru distribuirea unui număr de peste 15.000 de paleţi lunar, având peste 50 de angajaţi.

„Posibilitatea de a se extinde, locația strategică și administrarea eficientă a P3 Bucharest A1 au reprezentat motivele pentru care E van Wijk a decis să își prelungească cu cel puțin trei ani durata șederii în parcul industrial în care s-a extins cu succes în ultimii ani. Renegocierile au reprezentat 17% din totalul de 187.500 mp de spații industriale tranzacționați în prima jumătate a anului”, a declarat Tudor Iuga, Senior Consultant, Industrial Services, în cadrul CBRE România, consultantul care a consiliat reînnoirea contractului.

Tudor Iuga s-a alăturat companie de consultanță imobiliară CBRE România în luna februarie a acestui an, având o experiență de peste opt ani în industria de logistică. De la începutul anului, echipa de Industrial Services a CBRE a consiliat tranzacționarea unei suprafețe totale de peste 51.000 mp de spații industriale în București și Timișoara.

Vestul Capitalei, cea mai activă zonă: stocul s-a dublat în ultimii 5 ani

Piața spațiilor industriale a înregistrat rezultate bune în prima jumătate a anului, atât în ceea ce privește volumul tranzacționat, cât și livrări de noi proiecte. Aproximativ 312.000 mp de spații industriale au fost adăugați stocului existent în primele șase luni, peste 70% din această suprafață fiind în București.

„Capitala rămâne cel mai dorit pol pentru expansiune. Mai mult decât atât, zona de vest, cuprinsă între km 13 și km 23 al Autostrăzii A1 continuă să își păstreze atractivitatea pentru chiriași, fiind cea mai activă din punct de vedere al noilor dezvoltări. În ultimii cinci ani, stocul de spații industriale din vestul Bucureștiului s-a dublat, ajungând la 1,38 mil. mp și peste 170.000 mp se află în construcție”, a afirmat Andrei Jerca, Head of Industrial Services, CBRE România.

E Van Wijk este un furnizor european de servicii integrate de transport si de logistică cu filiale în Olanda, România, Ucraina și Polonia. Grupul a fost înființat în 1949 în Olanda și se concentrează pe clienți din diferite industrii, cum ar fi farmaceutică, electronică, alimentară, retail, agro-business, marketing, construcții și altele. Biroul din București gestionează o parte importantă a businessului de logistică / depozitare, dar și transport internațional, regional, intern și distribuție locală.

„Ne bucurăm că am finalizat această tranzacție cu unul dintre cei mai longevivi clienți ai parcului nostru, E van Wijk, alături de partenerul nostru de încredere CBRE care ne-a susținut pe parcursul întregului proces de negociere și semnare. Mulțumim de asemenea și echipei E van Wijk pentru încrederea acordată parcului P3 Bucharest A1, dar și pentru atitudinea lor deschisă, creativă și constructivă. Pentru noi, este întotdeauna o plăcere să lucrăm împreună și ne bucuram ca vom continua acest parteneriat de lungă durată”, a adăugat Sînziana Pardhan, Managing Director P3 România.

Parcul P3 Bucharest A1 este situat la aproximativ 13 km vest de centrul orașului București, cu acces direct la autostrada A1. Suprafața totală a parcului P3 Bucharest A1 este de aproximativ 380.000 mp și cuprinde în prezent 14 clădiri, o stație electrică și un terminal feroviar. Printre cei mai mari chiriași ai parcului se numără Carrefour, eMag, Yusen Logistics, Gebrüder Weiss, Elit, Agricover, HOPI, Europharm, Interbrands și E Van Wijk

Related posts

Start-Up Nation: Banca Transilvania oferă credite punte şi pachet de servicii antreprenorilor

Stefana Muresan

POZITIV TB: Elena Birtoc, CEO Carel Woodworks – „Virusul va fi și el, până la urmă, un profesor bun. Dacă nu vom reuși să învățam nimic de la el, ne-am oprit degeaba!”

Transilvania Business

Se anulează marile festivaluri ale Clujului: Untold, Electric Castle, Jazz in the Park

Nora Dumitrescu

[Enjoy Transylvania!] #TraseulCareUnește un ONG cu Autoritățile

Transilvania Business

Premiile Galei "PRIA Women in Agriculture", editia 3-a

Stefana Muresan

Tranzacția imobiliară a anului la Alba Iulia. Activele fostei fabrici INCOV au fost vândute unui investitor spaniol

Stefana Muresan

New at MIPIM 2018 – An Africa Forum, a Legal Forum and a PropTech Lab

Ionut Oprea

CJ Cluj a investit în acest an 183 mil. euro în reabilitarea infrastructurii rutiere judeţene

redactia

Barometrul de conjunctură economică CCIFER 2018: Doar 20% dintre companii estimează condițiile de a face business în România ca fiind favorabile

redactia

Gala Best of Business: Consiliul Județean Alba premiază cei mai valoroşi promotori ai economiei judeţului

redactia

Bugetul alocat pentru plăţile compensatorii de dezvoltare rurală depăşeşte 2,6 miliarde euro

Stefana Muresan

Companiile din Zalău sponsorizează iluminatul de sărbători

Nora Dumitrescu

A fost scoasă la licitație Supervizarea Secțiunii 1 și 5 ale Autostrăzii Sibiu Pitești

Ligia Voro

Vitacom Electronics face analiza mediului de business pentru tinerii antreprenori români

Ligia Voro

A început construcția autostrăzii Sibiu – Pitești

Ligia Voro

Fermierii campioni la porumb din județul Buzău

redactia

Banca Transilvania a intrat in top 500 cele mai valoroase branduri bancare din lume

redactia

CAMPANIE DE COLECTARE A DEȘEURILOR ELECTRICE ȘI ELECTRONICE ÎN SATU MARE

Gruita Ienasoiu

Orașele din Transilvania, primele în topul înlocuirii centralelor termice

Ligia Voro

Se reiau lucrările la Centrul de Afaceri din Brașov

Stefana Muresan

Doar o comunitate de afaceri puternică poate crea unitate

Ionut Oprea

Lucrul “la comun”, noua tendință în România

Stefana Muresan

New floor plan – The Big 5 Dubai

Transilvania Business

Mai aveți câteva zile pentru a vă înscrie la seminarul „Bioeconomie și eficiență energetică în industria agroalimentară”

Ligia Voro

1 comment

23 Iulie: Sinteza (pozitiva) in constructii - Idei Arhispec 23 July 2020 at 16:51

[…] ! CBRE consiliaza E van Wijk in reinnoirea contractului de inchiriere pentru 10.400 mp in depozitul P3 Bucharest A1. E van Wijk este chirias al parcului P3 Bucharest A1 din anul 2007 si s-a extins treptat, ajungand sa ocupe o suprafata totala de 10.400 mp, dublu fata de volumul ocupat in urma cu cinci ani. Suprafata actuala include o zona de birouri si depozitul utilizat pentru distribuirea unui numar de peste 15.000 de paleti lunar, avand peste 50 de angajati. Sursa: transilvaniabusiness.ro […]

Reply

Leave a Comment