București Real Estate Slider Ultimele stiri

CBRE: E van Wijk reînnoire, 10.400 mp, în P3 Bucharest A1

CBRE, liderul pieței de consultanță imobiliară, a consiliat furnizorul de servicii integrate de transport și logistică E van Wijk în procesul de reînnoire a contractului de închiriere pentru spațiul de aproximativ 10.400 mp pe care îl ocupă în parcul industrial P3 Bucharest A1, amplasat în vestul Capitalei, la km 13 al Autostrăzii A1. Zona de vest a Bucureștiului rămâne cel mai activ pol pentru noile dezvoltări industriale, stocul dublându-se în ultimii cinci ani.

E van Wijk este chiriaș al parcului P3 Bucharest A1 din anul 2007 și s-a extins treptat, ajungând să ocupe o suprafață totală de 10.400 mp, dublu față de volumul ocupat în urmă cu cinci ani. Suprafaţa actuală include o zonă de birouri și depozitul utilizat pentru distribuirea unui număr de peste 15.000 de paleţi lunar, având peste 50 de angajaţi.

„Posibilitatea de a se extinde, locația strategică și administrarea eficientă a P3 Bucharest A1 au reprezentat motivele pentru care E van Wijk a decis să își prelungească cu cel puțin trei ani durata șederii în parcul industrial în care s-a extins cu succes în ultimii ani. Renegocierile au reprezentat 17% din totalul de 187.500 mp de spații industriale tranzacționați în prima jumătate a anului”, a declarat Tudor Iuga, Senior Consultant, Industrial Services, în cadrul CBRE România, consultantul care a consiliat reînnoirea contractului.

Tudor Iuga s-a alăturat companie de consultanță imobiliară CBRE România în luna februarie a acestui an, având o experiență de peste opt ani în industria de logistică. De la începutul anului, echipa de Industrial Services a CBRE a consiliat tranzacționarea unei suprafețe totale de peste 51.000 mp de spații industriale în București și Timișoara.

Vestul Capitalei, cea mai activă zonă: stocul s-a dublat în ultimii 5 ani

Piața spațiilor industriale a înregistrat rezultate bune în prima jumătate a anului, atât în ceea ce privește volumul tranzacționat, cât și livrări de noi proiecte. Aproximativ 312.000 mp de spații industriale au fost adăugați stocului existent în primele șase luni, peste 70% din această suprafață fiind în București.

„Capitala rămâne cel mai dorit pol pentru expansiune. Mai mult decât atât, zona de vest, cuprinsă între km 13 și km 23 al Autostrăzii A1 continuă să își păstreze atractivitatea pentru chiriași, fiind cea mai activă din punct de vedere al noilor dezvoltări. În ultimii cinci ani, stocul de spații industriale din vestul Bucureștiului s-a dublat, ajungând la 1,38 mil. mp și peste 170.000 mp se află în construcție”, a afirmat Andrei Jerca, Head of Industrial Services, CBRE România.

E Van Wijk este un furnizor european de servicii integrate de transport si de logistică cu filiale în Olanda, România, Ucraina și Polonia. Grupul a fost înființat în 1949 în Olanda și se concentrează pe clienți din diferite industrii, cum ar fi farmaceutică, electronică, alimentară, retail, agro-business, marketing, construcții și altele. Biroul din București gestionează o parte importantă a businessului de logistică / depozitare, dar și transport internațional, regional, intern și distribuție locală.

„Ne bucurăm că am finalizat această tranzacție cu unul dintre cei mai longevivi clienți ai parcului nostru, E van Wijk, alături de partenerul nostru de încredere CBRE care ne-a susținut pe parcursul întregului proces de negociere și semnare. Mulțumim de asemenea și echipei E van Wijk pentru încrederea acordată parcului P3 Bucharest A1, dar și pentru atitudinea lor deschisă, creativă și constructivă. Pentru noi, este întotdeauna o plăcere să lucrăm împreună și ne bucuram ca vom continua acest parteneriat de lungă durată”, a adăugat Sînziana Pardhan, Managing Director P3 România.

Parcul P3 Bucharest A1 este situat la aproximativ 13 km vest de centrul orașului București, cu acces direct la autostrada A1. Suprafața totală a parcului P3 Bucharest A1 este de aproximativ 380.000 mp și cuprinde în prezent 14 clădiri, o stație electrică și un terminal feroviar. Printre cei mai mari chiriași ai parcului se numără Carrefour, eMag, Yusen Logistics, Gebrüder Weiss, Elit, Agricover, HOPI, Europharm, Interbrands și E Van Wijk

Related posts

Investiţiile străine directe au crescut cu 9,74% în primele 10 luni

redactia

Noi măsuri în sprijinul beneficiarilor programului Start-Up Nation – ediția 20

Ligia Voro

Se restaurează amfiteatrul Ulpia Traiana Sarmizegetusa

Ligia Voro

22 martie 2021, termenul final pentru depunerea ofertelor la drumul expres Oradea – Arad

Traian Dan

Bistriţa Năsăud, Maramureş și Sibiu – centre de colectare lână şi piei de animale

Stefana Muresan

Vox Technology Park aduce in Romania Zetta University din Virginia de Vest, SUA

Ionut Oprea

Girod pregătește autostrada de la Alba Iulia pentru Ziua Națională

Nora Dumitrescu

Ventilator mecanic 100% românesc – primele rezultate ale echipei care dezvoltă echipamentul la Mureș: „Funcționează impecabil”

Ion Surdu

Electric Castle a început în forță și îi așteaptă astăzi pe Limp Bizkit

Ligia Voro

Schemă de ajutor de 4,6 mil. lei destinată crescătorilor de porci din rasele Bazna şi Mangaliţa

Stefana Muresan

MobilaDalin. Reduceri de preț la toate produsele și consiliere telefonică pentru comenzi de acasă

Ligia Voro

Rețea de magazine de cosmetice profesionale, extinsă în Transilvania

Nora Dumitrescu

Trei produse montane certificate, în portofoliul Mirdatod

Stefana Muresan

CNAIR a luat 100 de basculante Ford pentru deszăpezire, investiție de aproape 10 mil. euro

redactia

Cele mai mari tranzacții din al doilea trimestru al anului 2019

Ligia Voro

Conducerea Termocentralei Mintia studiază posibilitatea importului de cărbune din Indonezia

redactia

România a atras până la finele lui 2018 finanțări în valoare de 1,12 miliarde euro pentru proiecte de mediu, dezvoltare urbană, sănătate, educație sau IMM-uri

redactia

Ajutoare de stat în valoare de 98 de milioane de lei pentru cinci companii cu proiecte de investiţii de 230 de milioane de lei

redactia

Cluster de geotermalism la Oradea, în locul Casei de Cultură a Tineretului

Traian Dan

Nu mai avem o țară low-cost și alte concluzii la forumul franco-român

Ligia Voro

Start-up german, fondat de un sibian, a primit finanțare de 80 milioane de dolari. Printre investitori, frații miliardari de la BioNTech – producătorul vaccinului anti-Covid19

Ion Surdu

David Ciceo, membru în Consiliul Director al Airport Council Europe

Stefana Muresan

AFA Cluj a premiat 7 personalități clujene excepționale la “Gala Excelenței la Feminin 2018”

Stefana Muresan

Drumul Expres Halmeu – Turda, la stadiul de investigație

Nora Dumitrescu

1 comment

23 Iulie: Sinteza (pozitiva) in constructii - Idei Arhispec 23 July 2020 at 16:51

[…] ! CBRE consiliaza E van Wijk in reinnoirea contractului de inchiriere pentru 10.400 mp in depozitul P3 Bucharest A1. E van Wijk este chirias al parcului P3 Bucharest A1 din anul 2007 si s-a extins treptat, ajungand sa ocupe o suprafata totala de 10.400 mp, dublu fata de volumul ocupat in urma cu cinci ani. Suprafata actuala include o zona de birouri si depozitul utilizat pentru distribuirea unui numar de peste 15.000 de paleti lunar, avand peste 50 de angajati. Sursa: transilvaniabusiness.ro […]

Reply

Leave a Comment