Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Auchan și-a deschis primul său supermarket din Transilvania

Grupul francez de retail Auchan a dat în folosință cel dintâi supermarket al său din zona Transilvaniei, lângă Dedeman.  

Unitatea a fost amplasată lângă complexul de bricolaj Dedeman, pe o suprafață de vânzare de 1.900 mp, și dispune de 150 de locuri de parcare. Magazinul a fost înzestrat și cu case inteligente de marcat (self-checkout), unde clienții își scanează și achită singuri cumpărăturile, iar aici se pot achita și facturi.

„Aducem pentru prima dată în Transilvania formatul nostru de supermarket, mai precis cel de mari dimensiuni. Dotările magazinului sunt prietenoase cu mediul, am ales soluții moderne pentru casele de marcat și etichete electronice”, a declarat Ioana Toșa, director regional al Auchan România.

Noul magazin va deveni punct de colectare a uleiului uzat pentru a fi valorificat în industria de biocombustibil. În incintă sunt amplasate containere speciale, unde clienții sunt încurajați să recicleze becuri, baterii, carton, hârtie și plastic. 

Rețeaua magazinelor Auchan în România ajunge la 38 de puncte de vânzare, din care 33 hipermarketuri și cinci supermarketuri. Aceasta este completată de cele 26 de magazine de proximitate MyAuchan, din care 17 în stațiile Petrom prin intermediul parteneriatului cu OMV Petrom și 9 de tip “stand alone”.

Total
18
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Elite în business. Județul Mureș. Ranking 31: Therezia, tradiție și valoare în pregătirea laptelui

Articolul următor

Parking cu acoperiș de vegetație la Cluj-Napoca

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
18
Share