Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Kinderpedia, cea mai inovativă platformă digitală pentru educație, devine sistemul operațional principal în toate unitățile Maple Bear din Europa Centrală și de Est

Maple Bear Central & Eastern Europe, parte a celei mai mari rețele globale de francize educaționale canadiene, Maple Bear Global Schools, a încheiat un parteneriat cu Kinderpedia, care va oferi tuturor grădinițelor și școlilor Maple Bear din regiune o soluție completă de management pentru educație.

Astfel, Kinderpedia devine sistem unic de operare pentru Maple Bear CEE și pune la dispoziție un instrument digital inovator capabil să susțină atât activitatea on-line, cât și pe cea de la clasă, în noul context al educației mixte. Kinderpedia reduce timpul administrativ al profesorilor cu până la 40%, îmbunătățește semnificativ implicarea părinților în educația copiilor, printr-o interfață sigură și ușor de folosit și oferă managerilor unităților de învățământ o viziune completă asupra activităților și a comunicării.

“Să sprijinim leadership-ul și viziunea transformatoare în educație este parte din misiunea Kinderpedia, încă de la început. Este, pentru noi, o mare satisfactie să fim soluția preferată a unuia dintre cele mai prestigioase branduri educaționale din lume și suntem încântați să contribuim la valoarea pe care Maple Bear o aduce în educație și în societate, în această parte a Europei. Kinderpedia și Maple Bear împărtășesc viziunea comună de a transforma familia într-un jucător activ în procesul educațional, cu ajutorul tehnologiei.” a declarat Daniel Rogoz, CEO & Co-fondator Kinderpedia

Kinderpedia reunește în aceeași platformă digitală toate instrumentele administrative necesare pentru buna desfășurare a orelor la clasă. De la check-in cu QR code pentru a face prezența elevilor, sau accesul instantaneu la orar, catalog și carnet de note, până la predarea video la distanță și modulul de teme sau mesageria rapidă, Kinderpedia furnizează infrastructura digitală pentru modernizarea sistemului de învățământ din România, precum și la nivel european. În plus, platforma oferă funcții de facturare automată, management financiar și plată online a taxelor școlii, prin integrarea cu sisteme de plată electronice.

“Am ales Kinderpedia ca partener strategic în domeniul tehnologiei pentru educație, în urma unei analize riguroase a soluțiilor disponibile. Platforma digitală Kinderpedia ne permite să oferim o comunicare transparentă și eficientă la cele mai înalte standarde în cadrul întregii rețele de școli și grădinițe. Deoarece ne dorim să construim o rețea de 50 de centre Maple Bear în 22 de țări din regiune, uniformitatea și eficiența reprezintă valorile cheie prin care dorim să sprijinim proprietarii școlilor noastre. Modulele de management și cel financiar oferite de Kinderpedia vor deveni sistemul nostru de operare și vor ajuta personalul nostru să se concentreze mai mult asupra procesului  educațional și mai puțin asupra sarcinilor administrative. Pe lângă funcțiile de bază oferite, modulele de comunicare și funcționalitățile suplimentare pe care Kinderpedia le include le permit profesorilor și părinților din comunitatea Maple Bear să se bucure de toate beneficiile unei educații conectate.” a declarat Yann Bidan, CEO Maple Bear CEE.

Grădinițele Maple Bear respectă în totalitate cerințele educaționale definite în curicula națională. În plus, copiii beneficiază în sistem bilingv de strategiile, tehnicile de predare și bunele practici educaționale ale sistemului canadian, situat în mod constant în topul celor mai bune sisteme de învățământ din lume. În 2018, Programul Internațional de Evaluare a Elevilor (PISA) a clasat Canada pe locul 1 în domeniile știință, matematică și citire, în între țările vorbitoare de limba engleză. Modelul Maple Bear vizează o educație completă a copilului – fizică, intelectuală, emoțională și socială, în care trei componente sunt fundamentale: creativitatea, colaborarea și gândirea critică.

Prima franciză Maple Bear din România a fost deschisă in 2019, la Sibiu și a fost urmată de alte trei unități. În septembrie 2020 se vor mai deschide două grădinițe la Cluj și o școală primară în Bulgaria, la Sofia. În România, Maple Bear își propune să deschidă 10 unități școlare pentru învățământul preșcolar, primar și gimnazial. Lanțul ia în considerare și posibilitatea extinderii la învățământul liceal. Maple Bear intenționează să deschidă 50 de unități educaționale în Europa Centrală și de Est. Rețeaua este prezentă în 22 de țări, cu 475 de unități, de la grădinițe până la licee, cu 45.000 de elevi.

Total
21
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Veniturile germanilor de la Schaeffler s-au redus cu 1,65 miliarde de euro în primul semestru

Articolul următor

Rezultate negative record pentru hotelurile din România. Pandemia și restricțiile au prăbușit cererea din partea turiștilor străini.

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
21
Share