Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Turdenii de la EMS vor face hidroizolația podurilor de pe A10

Grupul de firme European Multisolutions Systems (EMS) este implicat în proiectul Autostrăzii 10, care va lega A1 de A3, între localitățile Sebeș și Turda.

Compania fraților Claudiu și Marius Baciu are sarcina de a realiza hidroizolația podurilor de pe acest traseu, conform New Money. “Este primul proiect de infrastructură pentru EMS Floor Group și avantajul nostru este că lucrăm cu toate tipurile de materiale”, au transmis reprezentanții societății.

Din aprilie, compania și-a reluat activitatea pe toate șantierele din țările în care este prezentă, iar acum face recrutări de personal și în Ungaria, unde vrea să-și dezvolte operațiunile. EMS are 140 de salariați, majoritatea români. Frații Baciu vor începe unul dintre cele mai mari proiecte ale lor: realizarea pardoselii pentru o închisoare din Belgia, în apropiere de Bruxelles.

O altă lucrare se desfășoară în Ungaria, la o fabrică de medicamente de lângă Budapesta, unde se dezvoltă vaccinuri antitetanos și antidifterice, pentru care compania realizează o pardoseală cu proprietăți antiseptice.

Anterior, EMS a mai fost implicată în proiecte în Spania, Franța ori Germania. Grupul a obținut o finanțare europeană pentru școlarizarea a 185 de elevi din școlile profesionale și liceele din Turda. Acesta lucrează la demararea unui nou proiect europen pentru a ridica un sediu modern și a mări parcul de utilaje, în ideea de a deveni unul din principalii jucători din domeniul pardoselilor în Europa.

Compania are capital integral românesc, cei doi frați fiind parteneri cu părți egale în afacere. Grupul este format din trei divizii specializate în pardoseli, hidroizolații și recondiționări de pardoseli.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Zalău Value Centre, gazdă pentru produsele locale din Sălaj

Articolul următor

USA to connect the Amazon network in Poland to the port of Constanta?

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share