Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Câmpia Turzii și-a modernizat parcul din Sâncrai

Municipalitatea din Câmpia Turzii a finalizat lucrările la unul dintre cele mai moderne parcuri de joacă din localitate.

“Este primul loc de agrement și parc de joacă pentru copiii din cartierul Sâncrai, construit de la zero, în spatele școlii, primit cu mare bucurie în special de către cei mici, încă din perioada construcțiilor desfășurate acolo”, au menționat reprezentanții administrației locale.

Aceștia precizau, la începutul toamnei, că municipiul va beneficia în acest an de prezența unui skate park pentru tinerii din localitate. Proiectul este de 2,1 milioane de lei, banii provenind de la bugetul local.

Complexul cu activitate atât în sezonul cald, cât și în cel rece are prevăzut și un patinoar, Primăria Câmpia Turzii estimând 300 de vizitatori pe zi după darea în folosință a acestor două obiective.

În strategia locală figurează investiții de 10 milioane de euro în măsuri de mobilitate alternativă și infrastructură de transport și măsuri de mobilitate alternativă. Acestea cuprind și amenajarea de trotuare la standarde europene și de piste de biciclete.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Toate mijloacele de transport în comun din Timișoara au fost dotate cu internet WiFi

Articolul următor

Activele producătorului de pâine Roland, vândute mai ieftin

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
ADAMA Ltd., lider mondial în industria produselor pentru protecția plantelor, anunță că Gaël Hili a fost numit Președinte și CEO de către Consiliul de Administrație începând cu 1 octombrie 2024. Hili se va alătura echipei de management din cadrul grupului Syngenta și își va desfășura activitatea în Tel Aviv.
Citeste mai mult

Președinte nou la ADAMA: Gaël Hili

ADAMA Ltd., lider mondial în industria produselor pentru protecția plantelor, a anunțat că Gaël Hili este numit de…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share