Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Mobilizare pe lotul 2 al Autostrăzii Sebeș-Turda: a început montarea parapeților

Constructorii de la Aktor, compania greacă ce construiește lotul 2 al Autostrăzii Sebeș-Turda, au început montarea parapeților. În prezent, se lucrează pe aproape toate porțiunile: la rigole, terasamente, așternere balast stabilizat, asfaltări și structuri, transmite ziarul Unirea.

La km 20,5 unde autostrada supratraversează drumul național a fost suprabetonată integral toată structura, iar la km 22,5, la Oiejdea se lucrează în aceste zile la suprabetonare.

Sursa citată mai transmite că în apropierea viitorului nod rutier Teiuș, la ultima supratraversare importantă care mai trebuie realizată pe acest lot, pasajul peste calea ferată, s-a lucrat la executarea forajelor, urmând să se ridice ultimii piloni pentru a putea fi montate și fixate grinzile metalice. La această supratraversare importantă, ca de altfel la toate structurile de pe lotul 2, lucrează firma Retter, grinzile metalice fiind deja depozitate în apropierea căii ferate.

Aktor a reușit să asfalteze toată zona de jos a orașului Teiuș până aproape de Rădești, o porțiune de 4,2 km fiind renumită în anii trecuți pentru bălțile omniprezente din cauza pânzei freatice ridicate.

Precizăm că lotul 2 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda are o lungime de 24,25 km.

Total
1
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Centura Zalăului, aprobată de consilierii locali

Articolul următor

România, a şaptea piaţă de bere din Europa. Volumul pieţei berii a crescut uşor în 2019 în volum

Citește si:
Total
1
Share