București Lideri si afaceri Real Estate Slider Ultimele stiri

Workspace Studio lanseaza un shop online cu produse dedicate ergonomiei

Workspace Studio, companie specializată în soluții de amenajare orientate către ergonomie și partener unic acreditat al Herman Miller în România, anunță intrarea pe piața de retail online după o investiție de 100.000 de euro în platformă și stocurile inițiale dedicate. În primele 9 luni ale acestui an, Workspace Studio a avut o cifră de afaceri de 6.5 milioane de euro.

 Contextul actual și creșterea cererii de mobilier ergonomic pe segmentul rezidențial în ultimele 6 luni a determinat Workspace Studio să se extindă pe piața de retail cu un magazin online care cuprinde produsele cele mai solicitate de acest segment de clienți. Astfel, în oferta de produse a shopului online au fost introduse într-o primă etapă scaune ergonomice Herman Miller, produse pentru care interesul a crescut cu 300% în perioada martie – septembrie 2020.

Compania vizează ca până la finalul anului magazinul online să genereze vânzări de peste 100.000 de euro. În contextul în care mulți angajați continuă munca de acasă, interesul pentru scaunele ergonomice este în continuă creștere, având în vedere nevoia de a amenaja un spațiu de lucru confortabil și ergonomic în locuință pentru a-și menține productivitatea și sănătatea.

Noua realitate de pe piața muncii oferă o perspectivă clară: angajații care lucrează remote au nevoie de confortul de la birou. Fie că vorbim despre scaun, masa de lucru, de iluminat sau alte elemente, aceștia nu pot performa într-un spațiu improvizat. Acest aspect este reflectat inclusiv în solicitările companiilor care în mod tradițional erau orientate către angajați și care au acordat acestora bugete pentru amenajarea unui spațiu de lucru confortabil acasă, declară Horațiu Didea, managing partner Workspace Studio.

eBook gratuit pentru amenajarea biroului de acasă

 Pentru a veni în sprijinul clienților, Workspace Studio a elaborat un eBook care cuprinde sfaturi și soluții de amenajare pentru biroul de acasă, astfel încât productivitatea și sănătatea fizică să nu fie afectate atunci când munca remote se prelungește. Ghidul poate fi descărcat gratuit de aici.

Acesta cuprinde recomandări legate de ambient (spațiu, acustică, iluminat), de postură, de mobilierul de birou potrivit, dar și de felul în care ar trebui organizată munca, pauzele, întâlnirile și multe altele.

 Pariu pe dinamică pozitivă în retail, susținută de work from home

 Investiția în extinderea către zona B2C a fost de 100.000 de euro, direcționată către platforma online și stocurile inițiale de scaune Herman Miller dedicate acestui segment de public. Aceasta continuă direcția de dezvoltare a portofoliului de produse care se adresează segmentului rezidențial abordată de Workspace Studio în prima jumătate a acestui an, odată cu introducerea a peste 200 de produse de mobilier Hay.

 Munca de acasă va rămâne predominantă pentru o bună parte din angajați, iar pe termen lung aceștia au nevoie de stații de lucru ergonomice în locuință pentru a rămâne productivi. Estimăm că în 3 ani segmentul B2C va ajunge să genereze o cifră de afaceri de circa 1 milion de euro anual și să reprezinte o pondere semnificativă în totalul operațiunilor Workspace Studio, precizează Horațiu Didea.

Related posts

Universal Alloy, investiția anului în Maramureș

Nora Dumitrescu

Primarii învață cum să aibă o administrație inteligentă

Nora Dumitrescu

Calitate germană „Made in Brașov”

redactia

Operatorul Direct One, controlat de fratii Muresan din Cluj, a imprumutat 10 milioane de euro de la BCR si BRD pentru extinderea retelei de fibra optica a Capitalei

Stefana Muresan

Aeroportul Timișoara, aplicație online utilă informării în timp real a pasagerilor

redactia

Obligativitatea de raportare către ANRE, până la 30 aprilie 2019, a Declarației de Consum și serviciile reglementate de Manager Energetic

Stefana Muresan

Prima închiriere online a unui depozit: Green Net – în Chitila Logistics Hub

Ionut Oprea

Școala de Bani lansează cursul online de educație financiară pentru părinți

Traian Dan

Proprietarii privați fără resurse din Ardeal, sprijiniți să își facă împăduriri

Nora Dumitrescu

Cel mai bun restaurant al Clujului, redeschis după o jumătate de an

Nora Dumitrescu

Globalworth District, the first art&tech district in Romania

Stefana Muresan

Modernizarea drumului de acces spre Vama Sighet costă 3,6 milioane euro

Nora Dumitrescu

In Romania anului 2016, companiile au chef si potential de afaceri

Fonduri europene pentru situl Ulpia Traiana Sarmizegetusa

Stefana Muresan

Sibiul a preluat oficial titlul de Regiune Gastronomică Europeană, în cadrul unei ceremonii cu sute de kilograme de mâncare

redactia

Universitatea de Vest din Timișoara, locul 2 la nivel național

Stefana Muresan

Weerts Group a finalizat Unirii View, cea mai inalta cladire de birouri din centrul Bucurestiului

redactia

UBB va cumpăra 150 computere ca ajutor social pentru studenți

Nora Dumitrescu

Life Solutions, soluții pentru medicina personalizată, de la diagnostic la tratament

Stefana Muresan

Pharma Points, aplicația gratuită care îți spune în ce farmacie găsești medicamentul de care ai nevoie

Papuc Irina

Timișoara: Internet gratuit în centrul orașului oferit de Continental, în parteneriat cu Orange și municipalitate

Stefana Muresan

Euroins, sancționată cu 500.000 de lei și cu administrator temporar, precizări ASF

Ligia Voro

SPACES deschide primele centre la București

Ligia Voro

Cinci avize pentru exploatarea aurului aluvionar în zona Munţilor Apuseni

Stefana Muresan

Leave a Comment