Oferte de angajare pentru 70 de persoane cu studii superioare la Oradea

În baza de date a AJOFM Bihor sunt disponibile nu mai puțin de 70 de oferte de angajare pentru persoanele cu studii superioare.

Domeniile sunt variate. Astfel, Nidec, o companie din Parcul Industrial, angajează administrator baze de date, referent de specialitate financiar-contabil, proiectant inginer mecanic, inginer cercetare în echipamente de proces și economist în management. Plexus, o altă firmă din Parcul Industrial, caută analist calitate, director tehnic, inginer de sistem, inginer mecanic, inginer producție, manager de producție, proiectant inginer electronist, șef birou calitate.

Eberspaecher angajează analist financiar, inginer mecanic, inginer producție, referent financiar contabil, specialist în domeniul calității. Celestica vrea să angajeze analist cumpărări și planificator, iar UAMT, inginer chimist, inginer mecanic și inginer electronist.

Inginerii constructori se pot angaja la Selina, Taco Rare Construct și Unicert. De asistenți medicali este nevoie la Bioinvest.

În baza de date a AJOFM Bihor sunt disponibile în această săptămână 798 de locuri de muncă. Dintre acestea, 704 sunt la Oradea. Persoanele cu studii medii sau școală profesională au de ales dintre 428 de oferte, iar muncitorii necalificați – 206 joburi.

În județ, la Aleșd sunt oferite trei locuri de muncă, la Beiul 17 și la Salonta – 74.

Exit mobile version