Birourile din primul parc industrial al Clujului, scoase la închiriere

Categorii: Ultimele știri

Societatea Tetarom a scos la închiriat mai multe spații, după ce a reușit să atribuie, în această toamnă, suprafețele disponibile atât pentru producție, cât și pentru educație din cel dintâi parc industrial constituit în județul Cluj. 

Aceasta închiriază acum mai multe spații de birouri, situate în clădirea A1 din parcul industrial Tetarom I, de pe Tăietura Turcului. Acestea au suprafețe de 15-278 mp. Printre serviciile incluse se numără sală de conferință, spațiu multifuncțional, parcare, pază, utilități și mentenanță.

Universitatea Bogdan Vodă (UBV) a închiriat recent trei etaje din noua clădire ridicată în Tetarom I. În urma licitației organizate în vederea ocupării spațiilor de birouri disponibile din clădirea nouă, situată în extinderea Tetarom I, trei etaje din șase au fost adjudecate de UBV.

Administratorul clădirii a pus la dispoziția investitorilor noi spații în incubatorul de afaceri din Tetarom I. Ele au devenit disponibile pentru închiriere în urma mutării birourilor administrative  în noua clădire recent edificată în cadrul proiectului european de extindere a parcului.

Incubatorul de afaceri a funcționat ca sediu pentru administratorii parcului timp de 13 ani, fiind parte componentă a proiectului Tetapolis. Interesul manifestat de potențialii clienți este ridicat, iar administrația și-a propus ocuparea în integralitate a spațiilor libere până la sfârșitul anului.

Exit mobile version