Parcul logistic din Gilău, conectat la transportul metropolitan

Complexul logistic Urbano Cluj Vest (UCV) va fi racordat la linia metropolitană de transport public care va lega municipiul Cluj-Napoca de localitatea Căpușu.

Salutăm introducerea liniei de transport metropolitane până la Gilău. Doar în parcul nostru industrial sunt peste 300 locuri de muncă nou create în acest an și această măsură generează premise bune pentru o dezvoltare industrială sănătoasă a zonei dintre Florești și Gilău”, potrivit reprezentanților UCV.

Constructorul ASA Cons Turda execută lucrări de extindere la obiectiv de lângă Autostrada Transilvania. Urbano Parks este un dezvoltator imobiliar industrial fondat de Mircea Ilea, Daniel Paraschiv, Șerban Alexandru Paul. Parcul logistic este situat pe 16.500 mp de spații de producție ușoară, depozite și birouri. Alți 9.000 mp pentru spații industriale sunt în construcție.

Compania de Transport Public Cluj-Napoca a început verificările pe traseul spre Gilău pentru a estima necesarul de autobuze pentru această rută, la solicitatea locuitorilor din comună. “Am convenit ca autobuzele să circule până la ieșirea spre Căpușu”, a declarat primarul Gilăului, Gelu Topan.

Asociația Metropolitană de Transport Public s-a înființat pentru realizarea de proiecte comune de investiţii publice de interes zonal și regional, având ca membri localitățile Cluj-Napoca, Floreşti, Chinteni, Apahida, Baciu, Ciurila, Feleacu.

Exit mobile version