Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ACI a pornit lucrările la Polivalenta din Turda

Antrepriza de Construcții și Instalații (ACI) Cluj a declanșat lucrările de săpătură a fundației pentru Sala Polivalentă de 18 de milioane de euro din municipiul Turda.  

Prima etapă a execuției proiectului a fost declanșată în septembrie, prin organizarea de șantier. Pe terenul de 6.845 mp va fi construită o sală cu un etaj, o suprafață utilă de 10.071 mp și o capacitate de 3.320 de locuri.

Prin construirea noii săli vor fi asigurate condițiile necesare pentru desfășurarea de competiții sportive la nivel internațional, dar și pentru organizare de concerte, dar și alte evenimente socio-culturale. Acest proiect integrează și celelalte facilități sportive din zonă. 

Compania Națională de Investiții, beneficiarul proiectului, a anunțat că lucrările pentru construirea sălii de 18 milioane de euro, au fost câștigate de clujenii de la ACI. Sala de sport cu un etaj va avea o înălțime de 19 m și o suprafață construită de 8.693 mp.

Printre dotările de aici se vor număra: bazine de înot, sală de forță, spații de masaj și saună, suprafață de joc, terase exterioare, săli VIP, pentru conferințe de presă și protocol, bar. Suprafața de joc va fi dimensionată pentru baschet, handbal, volei, însă va putea fi utilizată pentru practicarea altor sporturi.

Total
1
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Aplicație unică pentru realizarea bugetelor pe anul 2021

Articolul următor

România va găzdui viitoarea agenție europeană în domeniul securității cibernetice. Bucureștiul a devansat Bruxelles-ul

Citește și:
Citeste mai mult

Când vor fi gata centurile Maramureșului

Aleșii județeni au votat proiectul de hotărâre ce prevede încheierea unui parteneriat cu Compania Națională de Administrare a…
Citeste mai mult

Parc de panouri solare la Salonta

Săptămâna trecută, Primăria Salonta a depus la Fondurile Norvegiene planul tehnic pentru construirea unui parc de panouri solare…
Citeste mai mult

Cluj Arena, în cărți pentru Euro U21

O delegație a Union of European Football Associations (UEFA) a vizitat Cluj Arena în vederea verificării condițiilor oferite…
Zi de Zi știri economice:
Total
1
Share