Real Estate Timiș Ultimele stiri

Cartierul ISHO va fi deservit de un important retailer ce va completa gama de servicii oferite cu un supermarket de mari dimensiuni

Mega Image alege cartierul ISHO pentru a-și extinde rețeaua în zona de vest a țării și pregătește inaugurarea unui magazin amplu care va deservi atât cartierul ISHO cât și locuitorii din vecinătate crescând confortul din întreaga zonă.

Noul spațiu comercial va ocupa o suprafață de 1.200 mp și va fi amplasat la parterul clădirii Parkside D din proiectul ISHO, având expunere directă la bulevardul Take Ionescu. Întreaga suprafață va fi pregătită în jurul unui concept urban modern care să redea atmosfera ISHO, integrând elemente moderne și inovative specifice totodată brandului Mega Image. Noul Mega Image va fi complet funcțional la finalul acestui an, chiar înainte de darea completă în folosință a clădirii D. Datorită amplasării strategice și accesului direct de la bulevard, noul Mega Image ISHO va deservi , totodată, cartierele Take Ionescu, Medicinei și Tipografilor.

“Mega Image este un nou partener de anvergură care se alătură proiectului ISHO cu un concept unic pe care ni l-am dorit foarte mult în cartierul pe care îl dezvoltăm. Se încheagă acel concept de viață urbană pe care ni l-am imaginat, cu toate magazinele necesare vieții de zi cu zi și toate serviciile importante la îndemână. Angajații care vor lucra în clădirile noastre, locuitorii ansamblului ISHO, dar și timișorenii din zona învecinată se vor bucura de noua facilitate. ISHO nu înseamnă doar apartamente frumoase și spații de lucru moderne, ci un cartier complet cu fiecare facilitate gândită la nivel de detaliu. De aceea, pentru noi este o prioritate să atragem cei mai buni furnizori pe fiecare domeniu pentru a oferi tot ceea ce este necesar pentru locuitorii ISHO, dar și pentru cei care lucrează aici”, subliniază Ovidiu Șandor, dezvoltatorul ISHO.

Noul Mega Image se alătură unui mix variat de servicii de cea mai înaltă calitate selectate de dezvoltatorul ISHO. Serviciile includ deja o brutărie Prospero, o farmacie Helpnet și bănci precum Unicredit sau Raiffeisen Bank. În același timp, zona pietonală a ansamblului va fi deservită de restaurante moderne, cafenele, terase și alte spații de socializare și relaxare. ISHO va oferi un centru de conferințe performant care va atrage evenimentele de business importante din oraș, dar și un spațiu de co-work de tip hub pentru industriile creative. În ISHO va funcționa ulterior o grădiniță și un after-school. De asemenea, în ansamblu a fost construit un spațiu multifuncțional dedicat evenimentelor culturale, sociale, cu impact asupra vieții orașului, spațiu care va fi dat in curand in folosinta.

Clădirea Parkside D, aflata in ultima etapa de finalizare, în care va funcționa noul Mega Image va avea 20 de etaje și va cuprinde 245 de apartamente. Etajele superioare sunt rezervate penthouse-urilor Supreme și vor oferi o priveliște unică asupra orașului. Majoritatea apartamentelor au fost deja contractate, dar există în continuare cateva disponibilități.

Related posts

Traficul înregistrat pe Aeroportul Internaţional Timişoara a scăzut cu 99%

Robert Bloancă

Orange a ajuns cu rețeaua 5G în patru orașe din Transilvania și Banat

Nora Dumitrescu

Autostrada Sibiu – Pitești, investiție de 3,34 miliarde de euro : A fost emis acordul de mediu, documentul care deblochează cel mai important proiect rutier al României

redactia

Vinurile de Jidvei premiate cu 15 medalii de aur și argint la 3 concursuri internaționale

Stefana Muresan

Mănăstirea Franciscanilor din Gherla va reintra în circuitul turistic

Nora Dumitrescu

BNR: Investiţiile străine directe au însumat 363 milioane euro în ianuarie 2021

Ion Surdu

Elite în business. Județul Mureș. Ranking 26: Mirdatod, ambasadorul gustului natural și sănătos al Văii Gurghiului

Transilvania Business

S-a semnat contractul pentru sectorul de autostradă Nușfalău – Suplacu de Barcău

Traian Dan

Platformă online pentru a doua opinie medicală. Consultații virtuale non stop

redactia

Încă un credit record, de 43.000 de CHF, șters cu ajutorul negocierii CSALB

Traian Dan

Primarul Timişoarei se gândeşte la o scădere a taxei hoteliere

Robert Bloancă

ELITE ÎN BUSINESS Banat-Transilvania. Top 220 companii cu capital străin: locurile 126-150

Ion Surdu

EXPO MODĂ – Design Vestimentar la Muzeul Etnografic al Transilvaniei

Papuc Irina

Jale pentru turismul românesc în luna aprilie: -98,1% la cazări față de aprilie 2019

Ion Surdu

The 5th annual CEE Manufacturing Excellence Awards and Strategy Summit

Ionut Oprea

Cu Tarom, de la Timișoara spre Chișinău, Paris și Stuttgart

Stefana Muresan

S-a semnat contractul pentru înființarea Parcului Științific și Tehnologic Bihor

Traian Dan

UVT, în topul celor mai bune universități din țările în curs de dezvoltare din Europa și Asia Centrală

Stefana Muresan

ASA Cons a început lucrările la Dedeman Lugoj

Nora Dumitrescu

Betak SA Bistrița, excelența oțelului!

Ioan Sandor

Grupul german Güntner a inaugurat a doua fabrică la Sibiu – „Megafactory Plant II”: investiție de 30 de milioane de euro

Papuc Irina

Alba Iulia, primul oraș din România premiat de Uniunea Internațională a Transporturilor Rutiere

Stefana Muresan

Christian Rodseth, noul preşedinte al Asociaţiei Române a Producătorilor Internaţionali de Medicamente

Stefana Muresan

Revista Vinul.Ro apare lunar în română și engleză, cu recomandări de locuri, oameni și gusturi bune

Stefana Muresan

Leave a Comment