Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

3Pillar Global a pornit angajările în regim de telemuncă în România

Grupul global de software 3Pillar, cu operațiuni pe trei continente, a declanșat o operațiune de recrutare de specialiști din zonele Banat și Transilvania, care vor putea lucra de la distanță.   

Conducerea filialei din România are în plan o creștere semnificativă la nivel național a numărului de angajați în regim de telemuncă. În ceea ce privește birourile fizice din cele trei orașe din România în care deține centre de dezvoltare (Cluj, Timișoara, Iași), compania nu intenționează deocamdată să renunțe la spații.

Aceasta acordă o alocație lunară tuturor angajaților care muncesc de acasă, pentru susținerea cheltuielilor cu utilitățile. “Suntem recunoscători pentru faptul că putem valorifica facilitățile fiscale oferite de stat”, a declarat Larisa Sima, finance manager.

3Pillar a permis un nivel de flexibilitate crescut în modul de lucru, încă din vara lui 2019, atunci când a instituit politica de telemuncă nelimitată. Compania clujeană face parte dintr-o organizație cu operațiuni pe trei continente și 1.600 de angajați.

Sediul central al grupului este situat în Fairfax (SUA), cu filiale în România și India. Competența sa de bază este ingineria software, principalii beneficiari fiind PBS, Carfax, Equinox. Anul trecut grupul a achiziționat companiile Isthmus Software (Costa Rica) și Tiempo Development (SUA).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Peste 174.500 de angajați în Bihor

Articolul următor

Certificate și autorizații eliberate mai repede de Direcția Arhitect Șef Bihor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share