Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ce companii fac angajări în Bihor

Piața forței de muncă din Bihor este în revenire. În baza de date a AJOFM Bihor sunt disponibile 1.073 de oferte de angajare. În aceeași perioadă, în 2020, oferta de angajare din județ era de 805 joburi.

Astfel, firmele din județul Bihor vor să angajeze 1.073 de persoane. Din această ofertă, 940 de posturi se află în Oradea.

Békési Csaba, directorul executiv al AJOFM Bihor, caracterizează piața forței de muncă din Bihor ca pe „o piață care are nevoie de forță de muncă și personal calificat”.

Din oferta totală de locuri de muncă aproape 12% (127) se adresează persoanele cu studii superioare. Dintre companiile care fac angajări de persoane cu studii superioare la Oradea amintim: Nidec (administrator baze de date, analiști financiari, inginer cercetare, proiectant inginer mecanic), Golde (agenți contractări și achiziții), Plexus (analiști calitate, analiști servicii clienți, director general, inginer producție, manager de proiect, proiectant inginer mecanic), Celestica (economist, inginer producție, manager de proiect), EBM Past Automotive (economist, manager de proiect, planificator), Selina (inginer constructor, inginer căi ferate, drumuri și poduri), Class Furn (inginer automatist, inginer proiectant, programator fabricație), PGS & Sofa (inginer mecanic, programator, specialist achiziții), Eberspacher (inginer producție, inginer mecanic), Faist Metalwoking (inginer mase plastice), Nexia Consulting (programator).

Universitatea Oradea angajează patru profesori universitari și 11 conferențiari universitari.

Oferta pentru persoanele cu studii medii sau școală profesională este și ea foarte variată și cuprinde 521 de locuri de muncă.

Pentru persoanele necalificate, oferta este de 292 de locuri de muncă. Acestea se pot angaja ca ambalatori, femei de serviciu, îngrijitori, manipulanți marfă, montatori subansamble, muncitori necalificați în construcții, etc.

În județ, la Beiuș sunt 45 de oferte de angajare pentru mineri, ingineri minieri și subingineri minieri la Vast Băița Plai, la Marghita se caută 30 confecționeri îmbrăcăminte la Legero Shoes. La Salonta, VPK Packaging caută ingineri producție, electricieni, confecționeri articole din carton. AVE Bihor angajează șoferi, lucrători salubritate, sortatori deșeuri. De Longhi Romania caută ingineri, planificatori, mașiniști, electricieni.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Inovatorii din Cluj primesc burse europene de până la 9.000 de euro

Articolul următor

Top Drinks va promova în Ardeal vinurile Basarabiei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share