Tranzacție însemnată pe piața transporturilor. Holdingul International Alexander se extinde prin achiziția Vio Transgrup

INTERNATIONAL ALEXANDER HOLDING (IAH), specializată în transport și logistică – al cărei fondator este omul de afaceri SIMION APREUTESE, ce conduce această companie de referință din România – își extinde afacerea prin achiziția Vio Transgrup, prima companie de transport de la noi din țară certificată Tapa1.

Grupul IAH a obținut acordul de la Consiliul Concurenței și a devenit oficial proprietar al Vio Transgrup la finalul anului 2020.

Valoarea tranzacției nu a fost facută publică de fondatorul International Alexander, însă finanțarea acesteia a fost susținută de Unicredit Bank.

De asemenea, Deloitte Romania a asistat International Alexander în procesul de achiziție a companiei Vio Transgrup.

Prin dezvoltarea serviciilor oferite în mod constant, clienții International Alexander Holding vor beneficia de o gamă diversificată, specializată și cu focus pe securitatea întregului lanț de transport și logistică.

În plus, International Alexander este cea mai stabilă companie de transport din industrie și a confirmat an de an creșteri remarcabile, având recunoaștere în ultimii patru ani ca fiind “Cel mai eficient operator de transport cu capital românesc”.

Exit mobile version