Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Turdenii de la ASA Cons ridică un complex Dedeman la Ploiești

Societatea clujeană de construcții ASA Cons a prezentat lucrările sale recent începute la noul complex de bricolaj, din județul Prahova, al companiei Dedeman. 

“Suntem recunoscători pentru faptul că într-un 2020 plin de provocări am izbutit să ne respectăm planul de investiții și să inaugurăm patru magazine. Clienții merită toate eforturile, mai ales că, odată cu pandemia, apetitul pentru renovări sau mici proiecte de bricolaj a crescut”, spune Dragoș Pavăl, președintele Dedeman.

Grupul de bricolaj include acum 54 de magazine, patru centre logistice, parc auto propriu, având o gamă de 45.000 de produse pentru casă și grădină și 11.500 de angajaţi. Suprafața unui magazin se cifrează între 7.500 și 18.000 mp.

ASA Cons a încheiat anul cu afaceri de 19 milioane de euro, influențate de pandemie. Societatea a avut lucrări în special în zona centrelor logistice şi a spaţiilor de depozitare (CTP, Urbano Cluj, WDP). Aceasta a finalizat structura prefabricată pentru magazinele Dedeman din Lugoj, Călăraşi, Sfântu Gheorghe şi o extindere la Craiova, un magazin Hornbach la Cluj, o fabrică de măşti sanitare la Baia Mare.

Deşi asemenea, a demarat execuţia structurii prefabricate pentru un complex de blocuri de apartamente în comuna Baciu (județul Cluj). Compania are 175 de angajaţi direcţi şi 90 de oameni în cadrul firmelor subcontractoare.

Aceasta şi-a început activitatea pe piaţa locală ca parte a grupului ungar ASA, după care a fost achiziţionată de grupul Consolis (Franţa). Ulterior au fost finalizate operaţiunile de integrare a companiei-soră ungare ASA Epitoipari (Ungaria),  aparţinând Consolis, în cadrul ASA Cons.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Direcția Arhitect Șef de la CJ Bihor va funcționa în noul sediu de la 1 martie

Articolul următor

12 oferte pentru proiectarea și executarea a 41 km din Autostrada Transilvania

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share