Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Colliers lansează Office 360°

2020 este anul care a schimbat fundamental rolul biroului. Spațiile de birouri nu vor mai fi niciodată așa cum le știam până acum, ceea ce înseamnă că acum este cel mai bun moment să se transforme și să devină mai bune ca niciodată. Colliers inovează și răspunde provocărilor actuale și nevoilor viitoare pe piața de birouri cu Office 360°, o abordare completă a birourilor, din toate punctele de vedere, realizată printr-un proces unic și extrem de complex, adaptat până la ultimul detaliu pentru a se potrivi nevoilor și planurilor strategice ale companiilor. Serviciul începe prin crearea, alături de management, a unei viziuni pentru biroul viitorului, definind impactul Covid-19 și obiectivele organizaționale strategice.

Ca parte a Office 360°, orice manager are posibilitatea să facă primii pași în conturarea strategiei pentru spațiul de lucru al viitorului folosind Workplace Expert, un instrument online inovator dezvoltat de Colliers pentru a ajuta companiile să determine mediul de lucru optim pentru organizație și pentru angajați. Cum birourile vor deveni mai ales medii sociale, în care oamenii să colaboreze și să interacționeze cu echipa, companiile vor trebui să regândească strategia pentru spațiul de lucru. Instrumentul Workplace Expert recomandă diferite medii și configurații pentru fiecare birou, pe baza răspunsurilor companiilor la întrebări despre obiective, modele de lucru și factori care stau la baza culturii organizaționale. Workplace Expert se bazează pe volume extinse de date în raport cu piața, pe informații din sondajele globale ale Colliers realizate în timpul pandemiei Covid-19 și pe tendințele din piață.

Acum, mai mult ca oricând, biroul este recunoscut nu doar ca un centru de cost, ci mai degrabă ca un spațiu esențial în care oamenii se pot conecta și sunt susținuți să lucreze la capacitate maximă prin experiențe noi din perspectiva vieții la birou. De aceea, crearea unui mediu de lucru potrivit, care să răspundă provocărilor actuale și nevoilor viitoare, va fi crucială pentru atragerea și păstrarea talentelor, precum și pentru a încuraja angajații să performeze și să colaboreze”, spune Sebastian Dragomir, Partner and Head of Office 360° la Colliers.


Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cursurile de însoțitori de bord au trecut în online la Cluj

Articolul următor

Pactul Verde, provocarea cea mare pentru economie

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share