Curățătoria mobilă cu aburi face adepți în Ardeal

Categorii: Auto, Ultimele știri

Serviciile de curățătorie cu aburi se extind ca afaceri în Transilvania, odată cu restricțiile de mișcare impuse de către autorități începând cu anul trecut.

Una dintre primele curățătorii de acest fel din Cluj, We Wash, a anunțat că la nici un an după apariția sa pe piață, se va transforma într-un business mai complex, bazat de conceptul de quick detailing, ce presupune curățarea și îngrijirea mașinii.

Veniturile pentru personalul unei astfel de curătătorii se ridică la 2.500-5.000 de lei, realizate atât dintr-un minim garantat, cât și din comisioane din încasări, susțin inițiatorii afacerii. „Programările ne-au crescut constant, obligându-ne să ne extindem. Dorim însă să facem acest lucru păstrând aceleași standarde de calitate a serviciilor”, motivează creatorii business-ului de la Cluj-Napoca.

Acesta se derulează în zona metropolitană, cu ajutorul unui vehicul de timp minivan, dotat cu echipamente specifice (furtunuri, pistoale, perii de umplere, sticle de pulverizare), iar curățarea și igienizarea interiorului, exteriorului, motorului și tapițeriei se face cu soluții bio. Astfel de afaceri au mai apărut la Iași, Brașov, București sau Craiova, atât ca inițiative individuale, cât și în sistem de franciză.

Exit mobile version