Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Centru de ridicare Ikea, înființat la Cluj-Napoca

Dealerul de mobilier casnic Ikea a dat în funcțiune un centru de ridicare a comenzilor în complexul Iulius din Cluj-Napoca, mutându-l astfel din Nervia Industrial Park.

„Punctul de ridicare a comenzilor Cluj este un pas important în planul nostru de expansiune”, a declarat Violeta Neniță, market manager al Ikea România. Inițial acesta funcționa în parcul industrial din Apahida. Noul punct de ridicare din Iulius Mall este destinat solicitanților de produse din Cluj-Napoca și împrejurimi.

Dealerul de mobilier casnic a decis, în mai 2020, să își redeschidă punctul de colectare din Cluj, la două luni de la închiderea sa temporară preventivă de la apariția stării de urgență. Alături de cele două magazine din București s-au redeschis atunci centrele de colectare din Iași, Constanța, Timișoara. Ikea avea și un punct de planificare a bucătăriilor, în Vivo Center.

IKEA România a încheiat anul fiscal financiar 2019 cu vânzări de 160 de milioane de euro, fără taxa pe valoarea adăugată. Compania a deschis patru puncte de colectare a comenzilor plasate online (Cluj, Constanţa, Iaşi, Bucureşti), de unde clienţii îşi pot ridica produsele cumpărate online sau într-unul din cele două magazine din capitală. Principalii săi concurenți direcți în țară sunt Kika, Moemax, Jysk, Mobexpert.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ulysse Nardin, official sponsor of the 2021 Monaco Yacht Show

Articolul următor

Filatura germană din Șimleu s-a pus pe recrutat operatori

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share