Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Primul McDonald’s din Zalău, gata în septembrie. Va fi pentru mașini

Au început demersurile pentru construirea unui McDonald’s de tip drive în municipiul Zalău. Primarul Ionel Ciunt a avut o întâlnire cu conducerea filialei din România, respectiv cu directorul general Paul Drăgan și cu managerul imobiliar Mihaela Grosu.

În cadrul întâlnirii au fost discutate aspecte cu privire la deschiderea unui McDonald’s pe Bd. Mihai Viteazul, în zona Complexului Severus. Documentele de urbanism necesare au fost depuse la primărie, urmând eliberarea certificatului de urbanism și a autorizației de construire pentru ca investitorul să poată demara lucrările.

“Primii pași pentru obținerea documentațiilor de urbanism au fost făcuți, iar până în luna septembrie a acestui an unitatea va fi funcțională. Pe lângă ambientul plăcut de care va beneficia zona la finalul acestui proiect, vor fi create și locuri de muncă, lucru important pentru comunitatea noastră”, a transmis primarul.

KFC, principalul concurent al McDonald’s a dat deja în funcțiune un restaurant, în cadrul complexului comercial Zalău Value Centre. Printre competitorii importanți la nivel național în zona de fast food se mai numără Subway și Taco Bell.

Total
23
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Firmele din Ardeal sunt invitate să participe online gratuit la Târgul Canton

Articolul următor

Bosch creează povești de succes și echipe remarcabile

Citește și:
Citeste mai mult

Viață lungă, vie Via Transilvanica

În 2018, atunci când România celebra 100 de ani de la Marea Unire, Tășuleasa Social, organizația originară din…
Citeste mai mult

CESAROM a lansat Pro Club

Noua platformă online este dedicată profesioniștilor din domeniul construcțiilor și amenajărilor. Lasselsberger Ceramics România, deținătorul brandului CESAROM și…
Zi de Zi știri economice:
Total
23
Share