Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Grupul Endava i-a asimilat pe americanii de la Levvel

Grupul britanic de software britanic prezent cu un centru la Cluj a cumpărat compania de strategie și consultanță în tehnologie Levvel (SUA).

Levvel este o companie de strategie, consultanță și inginerie în zona de tehnologie, care ajută agenții economici să dezvolte soluții tehnologice de ultimă oră. Aceasta prestează servicii bazate pe expertiza din zona de tehnologie, pentru a crea soluții care acoperă procesul de dezvoltare a unor produse software.

Compania din SUA are un portofoliu orientat către zona de servicii financiare și plăți, logistică/mobilitate, tehnologie, media și telecom. Fuziunea va accelera expansiunea Endava pe piața americană. Levvel are 172 de angajați, parteneriate și certificări în zona de tehnologii emergente de vârf și platforme cloud.

Este cea a treia achiziție făcută de Endava de-a lungul acestui an fiscal, după Comtrade Digital Services, în august 2020, și agenția digitală Five, în martie a lui 2021. Compania înregistra o capitalizare bursieră de 4,17 miliarde dolari pe Bursa din New York, la 31 martie 2021.

Endava avea 7.464 de angajați la finele anului 2020, inclusiv în centrele din România: Cluj-Napoca, București, Timișoara, Brașov, Târgu-Mureș, Iași, Pitești. Principalii săi concurenți la Cluj sunt NTT DATA România, Softvision, Betfair și Iquest.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

E.ON va construi și va preda la cheie 145 de centrale fotovoltaice

Articolul următor

Un startup pornit în Franța de o româncă vrea să revoluționeze procesul de dezvoltare a abilităților socio-emoționale cu aplicația Emoface

Citește și:
Administrația județeană din Cluj a operaționalizat o funcție nouă în aplicația Ghișeul Unic: cea de notificare a cetățenilor cu privire la o anumită zonă de interes vizată.
Citeste mai mult

Ghișeul Unic va trimite notificări la Cluj

O facilitate nouă a devenit disponibilă în aplicația concepută de forul județean. Administrația județeană din Cluj a operaționalizat…
Citeste mai mult

O nouă pistă de pumptrack la Oradea

O nouă pistă pumptrack pentru biciclete, skateboard-uri, role şi trotinete, a fost recepționată zilele trecute. Este a doua…
Zi de Zi știri economice:
Total
1
Share