Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Aeroportul Charles de Gaulle, conectat cu Transilvania

Compania low-cost Blue Air a lansat prima cursă între Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj (AIAC) și Aeroportul Charles de Gaulle Paris (ACGP).

Conexiunea cu importantul hub european, reprezintă o noutate pentru aerogara din Someșeni, facilitând astfel accesul pasagerilor la numeroasele conexiuni oferite spre întreaga lume. ACGP este cel mai mare aeroport al Franței și al doilea din Europa, fiind tranzitat de 76 milioane de pasageri în 2019. Acesta este situat la 25 km de centrul Parisului. Călătoria de la ACGP până în capitala Franței durează 45 de minute.

Legătura aeriană care s-a stabilit de pe principalul aeroport regional al României cu unul dintre cele mai importante hub-uri aeriene ale lumii va aduce o mai bună conectivitate pasagerilor care aleg să călătorească de la şi spre Cluj, consolidând astfel legătura aeriană între Transilvania și Franța iar mai departe către numeroase destinații europene și internaționale, consideră reprezentanții AIAIC.

Zborurile spre destinaţia Paris Charles de Gaulle sunt operate cu două frecvenţe pe săptămână. Pe AIAIC mai operează zboruri de linie companiile Wizz Air, Tarom, Lufthansa, Turkish Airlines, HiSky.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

EnergoBit se orientează spre energia din surse regenerabile

Articolul următor

Orașul Jibou pregătește proiecte europene de 13 milioane de euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
1
Share