British Airways mizează pe turismul de weekend la Cluj

Gigantul British Airways confirmă sosirea sa în premieră la Cluj-Napoca, zborurile spre Londra fiind prevăzute din această vară.

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj (AIAIC) a anunțat lansarea zborurilor regulate către Londra Heathrow (Anglia), destinație care va fi operată de către British Airways, începând din 2 iulie, până în 26 septembrie. Zborurile British Airways vor oferi pasagerilor din Cluj și din Transilvania posibilități multiple de conexiune, inclusiv transcontinentale, din principalul său nod de schimb, Aeroportul Heathrow.

Cursele spre Londra Heathrow vor fi operate de companie cu aeronave de tip Airbus 320, în zilele de miercuri, vineri și duminică. Zborurile spre Londra Heathrow operate de compania britanică vor suplimenta frecvențele existente deja pe această rută de pe AIAIC, oferind noi opțiuni de călătorie spre Anglia.

„Știm că această nouă destinație va fi populară în rândul persoanelor care își vizitează prietenii și rudele, dar oferă și city break-uri grozave, când este momentul potrivit, cu zboruri care pleacă chiar înainte de weekend și se întorc duminică”, spune Neil Chernoff, Director of Network and Alliances al British Airways.

Operatorul, membru al Alianței Oneworld, este compania aeriană națională a Regatului Unit, una dintre cele mai mari din Europa. Este cea mai mare companie aeriană din Marea Britanie prin mărimea flotei, numărul de zboruri internaționale și destinații și a doua ca număr de pasageri transportați. De pe aerogara clujeană mai operează curse de linie Wizz Air, Tarom, Lufthansa, Turkish Airlines, HiSky.

Exit mobile version