Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Compania de autostrăzi, solicitată să finanțeze decongestionarea Zalăului

Conducerea Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a avut o întâlnire cu privire la o alternativă pentru descongestionarea traficului rutier pe Drumul Național 1H în localitățile Zalău, Crișeni, Hereclean.

“Împreună cu primarul orașului Jibou, Dan Ghiurco, primarul comunei Crișeni, Călin Morar, și primarul comunei Hereclean, Francisc Dobrai, am avut o întâlnire informală cu directorul general al Direcției Generale Organismul Intermediar pentru Transport din Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, Felix Ardelean.

În cadrul întâlnirii am discutat aspecte cu privire la finanțarea obiectivului de investiții care privește aternativa de descongestionare a traficului rutier pe DN 1H în localitățile Zalău, Crișeni, Hereclean”, a declarat primarul Zalăului, Ionel Ciunt.

Discuțiile au vizat condițiile în care Zona Metropolitană Zalău poate primi finanțare pentru această investiție în cadrul unui parteneriat cu CNAIR, precum și documentele care trebuie întocmite pentru finanțarea proiectului.

Pentru Zalău acest proiect va contribui semnificativ la decongestionarea traficului rutier la intrarea în oraș dinspre Crișeni, motiv pentru care municipalitatea va efectua demersurile necesare ce țin de administrația locală pentru realizarea investiției.

Total
8
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Patru oferte depuse pentru realizarea pasajului subteran din Piața Gojdu Oradea

Articolul următor

Clujenii de la Firebyte Games, în topul jocurilor din SUA

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
8
Share