Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Noile apartamente ANL din Cluj vor avea loc de parcare inclus

Apartamentele Agenției Naționale pentru Locuințe (ANL) recent finalizate vor dispune de câte un loc de parcare în regim gratuit, conform municipalității clujene.

Imobilul cu funcțiuni publice și locuințe sociale situat pe str. Ghimeșului din Cluj-Napoca a fost finalizat de către constructori. Urmează faza de recepție a lucrărilor. Suprafața desfășurată este de 1.258 mp iar cea construită, de 293 mp. Imobilul de locuințe este structurat în două scări, fiecare cu șase apartamente.

Parterul construcției va fi destinat unor spații cu funcțiuni publice. Sunt asigurate locuri de parcare amenajate pentru 14 autoturisme – câte unul pentru fiecare apartament și două pentru spațiile cu funcțiuni publice. Mulți dintre dezvoltatorii privați acordă această facilitate la Cluj-Napoca doar ca extraopțiune, la prețuri care ajung și la 18.000 de euro.

Primăria Cluj-Napoca va acorda aceste locuințe sociale conform hotărârii consiliului local din 2020 care prevede criteriile de eligibilitate privind accesul la acest tip de apartamente, cât și conținutul cererea privind atribuirea lor. La nivelul județului Cluj, ANL a finalizat în cadrul aceluiași program 628 de unități locative.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Electrogrup construiește un giratoriu suspendat la București

Articolul următor

Autobuzul electric românesc, în teste pe străzile din Baia Mare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share