Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Wizz va zbura în Sicilia de la Cluj

Două noi destinații de vacanță vor fi atinse, în această vară, de operatorul low-cost Wizz Air de pe aerogara din Someșeni: spre Italia și Grecia.

Dacă pasagerii Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj (AIAIC) au mai avut ocazia să călătorească spre Creta – Chania, noua destinaţie, Catania – Sicilia, va fi operată în premieră de aici. Este a șasea destinație din Italia spre care va zbura Wizz Air din Cluj, după Milano, Veneția, Roma, Bologna și Bari.

Creta – Chania reprezintă a treia destinație grecească, după Zakynthos şi Mykonos, propusă spre operare de către Wizz Air de pe AIAIC, în sezonul de vară 2021. Cele două noi destinații vor fi operate începând din prima jumătate a lunii iunie: marți și sâmbătă în Italia, respectiv sâmbătă în Grecia.

Pasagerii de la Cluj vor călători anul acesta spre 38 de destinaţii pe care rulează Wizz Air, care și-a dezvoltat baza sa operațională. De pe AIAIC mai operează curse de linie companiile Blue Air, Tarom, Lufthansa, Turkish Airlines, la care se adaugă operatorii de zboruri turistice și de marfă.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Gratuități pentru turiștii care vizitează Oradea

Articolul următor

Pensiunea Ovidiu&Paula de pe Valea Gurghiului: „Lumea a început să audă de noi, ne declarăm optimiști pentru perioada următoare”

Citește și:
Citeste mai mult

Sold out la deschiderea TIFF

“Confort nordic” (regia Hafsteinn Gunnar Sigurosson, Islanda / Germania / Anglia) este prima dintre peliculele proiectate cu casa…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
1
Share