Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

C&M Jeler, partener de bază pentru industria auto

C&M Jeler este o companie autohtonă, cu experiență, aflată în topul furnizorilor de consumabile
în industria auto din România, construită și dezvoltată de soții Cristian și Mirela Jeler. ”Calitatea produselor, valoarea echipei și pregătirea extrem de serioasă sunt atribute care recomandă C&M Jeler pentru parteneriate solide și trainice”, susține Mirela Jeler, director executiv al companiei.
Vă rog să ne descrieți în câteva fraze poziționarea și rolul companiei dvs, în cei 17 ani de business, în domeniul auto.
Mirela Jeler: În 2004 când am început această afacere, împreună cu soțul meu Cristian Jeler, consumabilele chimicale, principalul obiect de activitate la acel moment, erau cunoscute doar în serviceurile reprezentanțelor auto, și nici acolo într-o gamă foarte largă.
Am participat activ, de-a lungul anilor, la simplificarea procesului de reparații în rândul service-urilor mici și mari, făcând reparațiile mai ușoare și mai sigure. Încă din prima zi de activitate ne-am bazat pe puterea demonstrației și acest lucru a fost și a rămas definitoriu în parteneriatele noastre cu clienții.
În baza demonstrației la produsele pe care le comercializăm, oferim transparență, iar clienții fac achiziții sigure, folosind produsele la capacitate maximă.
În toți acești ani am fost un partener important în educarea industriei auto, în ceea ce privește eficiența timpului și creșterea calității lucrărilor. Prin folosirea produselor noastre premium în procesul de reparații se reduce timp, se câștigă spațiu de lucru și se crește profitabilitatea afacerii, aspect confirmat de cei mai importanți parteneri ai noștri, și nu numai, în repetate rânduri.
După 17 ani, C&M Jeler se află în topul furnizorilor de consumabile din industria auto, recunoscută prin calitatea excepțională a gamei de produse.
Care sunt produsele oferite de C&M Jeler în acest moment?
M.J.: Gama noastră include: consumabile chimicale, produse specializate reparații smart, scule, echipamente reparații aluminiu și altele, toate foarte atente la impactul asupra mediului. Printre principalele brand-uri pe care le reprezentăm în România se numără: KENT, Catalfer, Tengtools, Snap-On, Carbon, ProWoTech, Sehon. Avem parteneriate extraordinare cu furnizorii noștri, de a căror suport ne bucurăm în dezvoltarea companiei. Învățăm continuu de la furnizorii noștri, atât pe parte tehnică cât și de business. Aceștia fiind corporații multinaționale, ne-au învățat să adoptăm o perspectivă similară în gestionarea afacerii.
Care sunt principalele argumente ale C&M Jeler, în relaționarea cu partenerii sau cu potențialii viitori parteneri?
M.J.: Partenerii noștri găsesc la CMJ un consultant pregătit oricând să ofere soluții și în cele mai bizare situații. Atunci când pare că nimic nu se mai poate, noi sigur găsim o soluție. O valoare importantă pe care o găsesc la noi și care a fost pilonul de bază în dezvoltarea afacerii este integritatea, definită ca: „Te poți baza pe cuvântul meu”. Acest aspect, la care lucrăm continuu în ceea ce privesc produsele, echipa noastră, cultura organizațională ne-a ajutat în timp să depășim momente de tot felul, chiar să trecem
peste un an pandemic, cu succes.
Știu că sunteți o companie care investește continuu în dezvoltarea oamenilor prin programe inovatoare. Ce îi așteaptă pe oamenii care se alătură echipei CMJ?
M.J.: Echipa este cea mai importantă resursă a companiei. Ne luăm timp important pentru a ne asigura că aducem oameni cu aceleași valori, oameni dornici de dezvoltare și creștere, care iubesc ceea ce
fac. Am înțeles foarte devreme în business că dacă ne dorim o echipă puternică cu oameni deosebiți, pe care să ne putem baza, trebuie să investim și să lucrăm împreună la creșterea noastră, a tuturor.
Încă din 2006 am făcut programe pentru dezvoltarea echipei, luând exemplu de la cele mai mari și importante companii din lume. De la schimburi de experiență internaționale, la training-uri și workshopuri specializate, la programe de coaching individual și de echipă și multe altele, pentru creșterea personală și, implicit, profesională a oamenilor noștri. Considerăm că un om valoros este în primul rând OM, și lucrăm să-l creștem. Ne iese în majoritatea cazurilor, mărturie stau oamenii de afaceri care au devenit unii, după plecarea din cadrul CMJ. Ne mândrim să fim un mic incubator de oameni de afaceri, fără să avem acest obiect de activitate, doar împărtășind ceea ce știm și suntem. Vă invităm să aflați mai multe  despre noi pe paginile web https://cmjeler.ro/ si https://cmj.ro/

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Au început lucrările la Complexul de recuperare a lui Mihai Neșu

Articolul următor

Proiect pentru îmbunătățirea infrastructuri de vizitare a Pădurii Craiului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share