Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

FIP Consulting, din nou în cărți pentru Expo Transilvania

Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor (CNSC) a solicitat municipalității clujene reevaluarea ofertelor concursului de proiectare pentru regenerarea urbană a zonei Expo Transilvania.

Instituția din Cluj-Napoca a dat câștig de cauză asocierii Metapolis Architects (Belgia) – Prodeco Arhitectură Cluj (România) în competiția cu consorțiul FIP Consulting București – Novart Engineering. CNSC a decis anularea verdictului inițial și reevaluarea ofertei declarate ca pierzătoare.

FIP Consulting a contestat decizia arătând că oferta concurentă nu respectă prevederile caietului de sarcini sub raportul nesecretizării ei și a realizării studiului topografic. Metapolis Architects gestionează proiectele de transformare a Dealului Cetățuia și a Parcului Cluj-Napoca Est. Municipalitatea trebuie să ia o decizie în termen de 10 zile de la comunicarea CNSC.

Proiectarea, estimată la 2,2 milioane de lei, se referă la planul de regenerare urbană a zonei verzi Expo Transilvania prin amenajarea și extinderea Parcului Aurel Vlaicu, amenajarea străzilor adiacente după conceptul “Walkable and Smart City” și construire de parking cu 350 de locuri.

Municipalitatea vrea să atragă, pentru execuție, fonduri UE. Proiectul vizează 16 ha, inclusiv străzile adiacente și platoul pieței agroalimentare de pe strada Dâmboviței.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Diminuarea efectelor negative ale stresului biotic și abiotic în plantațiile viticole, cu produsele din gama BIO Seipro, de la Summit Agro

Articolul următor

Au început lucrările la Complexul de recuperare a lui Mihai Neșu

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share