Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Aplicații medicale 3D la Universitatea Tehnică

Mai multe companii specializate în imprimarea 3D vor expune metode de realitate virtuală la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN), având aplicabilitate în domeniul medical.   

Imprimarea tridimensională în aplicații medicale va fi prezentată în cadrul Bright International Summer School, organizată de UTCN în perioada 19-30 iulie. Aceasta este o școală internaţională de vară în domeniul imprimării 3D cu aplicabilitate în domeniul medical, tematică inclusă în cadrul proiectului internațional Erasmus KA2.

Evenimentul va avea un caracter practic, pe lângă instituţiile de învăţământ superior, fiind implicate şi o serie de companii private specializate în domeniul imprimării tridimensionale 3D, ce utilizează metode de realitate virtuală / augmentată.  În acest demers sunt implicate și instituţii publice și organizaţii interesate de soluţiile propuse pentru sprijinirea medicilor implicați direct în lupta cu pandemia.

Sunt așteptați să fie prezenți la aceste cursuri studenți, masteranzi și doctoranzi specializați în domeniile inginerie industrială, mecatronică, robotică și inginerie bio-mecanică, științele materialelor, fizică, medicină, chimie și farmacie.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Dominic Fritz e realist: Timișoara e pregătită să absoarbă, în mod optimist, 250 de milioane de euro din PNRR

Articolul următor

Generații de energie: CIS GAZ împlinește 30 de ani de activitate

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share