Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Neon Lighting va moderniza luminile Zalăului

Compania clujeană Neon Lighting a preluat amplasamentul pe care sunt programate lucrările de modernizare și de extindere a iluminatului public de pe principala arteră a localității sălăjene.   

Modernizarea sistemului de iluminat public de pe Bd. Mihai Viteazul se va face pe traseul de la primărie la Pensiunea Ramona. Vor fi demolați stâlpii existenți , fiind instalați 135 de stâlpi metalici noi, cu 170 de corpuri de iluminat echipate cu telegestiune. Rețelele aeriene de telecomunicații vor fi mutate în subteran.

Proiectul este finanțat din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional și face parte din etapa I a proiectului de modernizare și extindere a rețelei de iluminat public din municipiu. Executantul lucrării este Neon Lighting, termenul de finalizare a investiției fiind septembrie 2021.

Neon Lighting a finalizat proiectul extinderii de 2,7 km a rețelei din reședința de județ a Sălajului, în asociere cu societatea publică locală Citadin Zalău. Investiția cuprinde 14 străzi și 2,7 km de rețea nouă. Pentru modernizarea și extinderea sistemului, în municipiu este în implementare și un proiect  european (etapa I), care vizează 24 de străzi și 36 km de rețea modernizată și extinsă.

Prin intermediul unui alt proiect finanțat din fonduri europene (etapa II) vor fi realizate investiții pe 76 de străzi, din care pe 66 se vor înlocui corpurile de iluminat, iar pe 10 artere vor fi schimbate în întregime corpurile și rețeaua. Activitatea grupului Neon este organizată în patru divizii. Grupul deține magazine și depozite în Cluj-Napoca, Baia Mare, Oradea și Sibiu, două showroom-uri în Cluj și Satu Mare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Municipiul Oradea, printre cele șase finaliste ale Destinației Anului 2021

Articolul următor
Consiliul Județean Cluj a publicat în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice SEAP anunțul referitor la achiziționarea lucrărilor de construire a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii (SCUC), o structură nouă, în sistem monobloc.

Spitalul Monobloc are 28 de oferte de proiectare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share